Μπροστά στα μάτια των συμμαθητών της φαίνεται ότι άφησε την τελευταία της ανάσα μια μαθήτρια σε λύκειο της Αθήνας. Το άτυχο κορίτσι δε αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και ήταν από τις καλύτερες μαθήτριες.

Στο άκουσμα της είδησης παγώνουμε. 16 Μάηδες μετρούσε το κορίτσι γεμάτο όνειρα για την ζωή θέληση και πείσμα για διάβασμα. Αποφασισμένη να δικαιώσει τους γονείς της, που είναι και οι δυο δάσκαλοι. Αποφασισμένη να κυνηγήσει τα όνειρα της.

Όμως η μοίρα έπαιξε το πιο σκληρό παιχνίδι μαζί της. Το πρωί της Δευτέρας, η 16χρονη ένιωσε αδιαθεσία και πριν προλάβει να ενημερώσει βρέθηκε λιπόθυμη στο πάτωμα την ώρα του μαθήματος.

Αμέσως ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε την άτυχη 16χρονη στο Ασκληπιείο της Βούλας, συνοδεία περιπολικού και μοτοσικλετιστών της αστυνομίας.

Στο σχολείο ο πόνος ανείπωτος. Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει πως χάθηκε από την μια στιγμή στην άλλη η αριστούχος μαθήτρια. Όλοι, φίλοι, συμμαθητές, μιλούν για την οικογένεια της και πως οι γονείς της την μεγάλωναν μαζί με τα 5 αδέρφια της. Οι γονείς της 16χρονης έμαθαν το περιστατικό την ώρα που δίδασκαν στο ακριβώς απέναντι κτήριο.

Τα ακριβή αίτια του θανάτου της 16χρονης θα εξακριβωθούν τις επόμενες ημέρες με τις μέχρι τώρα ενδείξεις να αποδίνουν την απώλεια της σε παθολογικά αίτια.

 

 

 

 

Tags: