Πηγαίνουν σε πάρτι και καταλήγουν σε νοσοκομεία-ΘΛΙΒΕΡΑ στοιχεία για το αλκοόλ και τα ελληνόπουλα

Στραβά μάτια από ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών και αστυνομικούς

Έφηβοι κάθε Σαββατοκύριακο καταλήγουν στα νοσοκομεία, επειδή πίνουν υπερβολικά. Το χειρότερο; Οι καταστηματάρχες δεν ελέγχουν και αδιαφορούν! Το ρεπορτάζ του Star είναι αποκαλυπτικό!

Έφηβος πήγε για ποτό σε κλαμπ της Πετρούπολης και κατέληξε στο νοσοκομείο!

Το περασμένο Σάββατο, ένα ανήλικο αγόρι κατανάλωσε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ και μεταφέρθηκε αναίσθητο στο νοσοκομείο. Το περιστατικό καταγράφηκε σε κλαμπ της Πετρούπολης όταν πήγε με την παρέα του να διασκεδάσει.Τα πολλά ποτά και τα σφηνάκια ...έριξαν λιπόθυμο στο πάτωμα τον νεαρό. Οι γιατροί τον συνέφεραν και οι γονείς του κατέθεσαν μήνυση στον υπεύθυνο του μαγαζιού για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο.

Από τα πάρτι, στα νοσοκομεία

Μαθήτρια από τα Χανιά πήγε σε σχολικό πάρτι και ήπιε τόσο πολύ αλκοόλ που κατέληξε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Μετά το σχολικό πάρτι σε κλαμπ στο Μαρούσι, τρεις μαθητές κατέληξαν στα επείγοντα του νοσοκομείου, από την μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ.

"Οι γονείς δίνουν... βότκα στα παιδιά"

H δήλωση της ψυχολόγου Μ.Τερζίδου στο Star σοκάρει! «Όπως δείχνουν και οι έρευνες οι γονείς δίνουν στα παιδιά τους να δοκιμάσουν αλκοόλ σε πολύ μικρές ηλικίες, 10 και 8 ετών», είπε χαρακτηριστικά.

Ο χαμός της Στέλλας δεν έγινε μάθημα!

Η υπόθεση της πανέμορφης Στέλλας από το Ρέθυμνο είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο. Μία νεανική τρέλα τριών παιδιών και η «μαγκιά» της κατανάλωσης αλκοόλ έστειλαν στον θάνατο την 15χρονη, την Κυριακή του Πάσχα το 2011.

Οι έρευνες λένε πως τα ελληνόπουλα πίνουν για πρώτη φορά αλκοόλ 12 με 13 ετών. Αν και ο νόμος λέει ξεκάθαρα πως απαγορεύεται η είσοδος και η κατανάλωση ποτών σε νυχτερινά κέντρα, σχεδόν κανείς καταστηματάρχης δεν ...ακολουθεί τις οδηγίες και οι νεαροί παρασύρονται και πίνουν ανεξέλεγκτα, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει πολλές φορές η ίδια τους η ζωή.

«Υπάρχουν κάποιες περιπτώσεις που τους δίνουμε ποτό, γιατί λόγω ύψους δεν φαίνονται ότι είναι ανήλικοι. Είναι σαφής ο νόμος..   Πρέπει να ζητάμε ταυτότητα, αλλά όταν μπαίνει μια παρέα στις τρεις η ώρα τα χαράματα, αυτό είναι λίγο δύσκολο», είπε ιδιοκτήτης νυχτερινού μαγαζιού στο Star. Σίγουρα όμως δεν είναι δύσκολο για την αστυνομία να κάνει ελέγχους σε αυτά τα μαγαζιά.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top