ΕΦΗΒΟΣ πήγε ΤΥΦΛΑ στο νοσοκομείο, μετά από έξοδο σε ΚΛΑΜΠ της Πετρούπολης

Η αστυνομία συνέλαβε τον ιδιοκτήτη του κλαμπ

ΕΦΗΒΟΣ πήγε ΤΥΦΛΑ στο νοσοκομείο, μετά από έξοδο σε ΚΛΑΜΠ της Πετρούπολης

Ένα ανήλικο παιδί μεταφέρθηκε αναίσθητο σε νοσοκομείο, μετά από μεγάλη κατανάλωση οινοπνευματωδών ποτών σε γνωστό νυχτερινό κλαμπ της Πετρούπολης. Το περιστατικό καταγράφηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν μία παρέα ανηλίκων, 15-17 ετών, πήγε να διασκεδάσει στο νυχτερινό κλαμπ.

Οι νεαροί φαίνεται να κατανάλωσαν μεγάλη ποσότητα οινοπνευματωδών ποτών, σε συνδυασμό με σφηνάκια. Κάποια στιγμή, ένας από τους νεαρούς έπεσε λιπόθυμος στο πάτωμα. Μεταφέρθηκε, λοιπόν, άμεσα στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας και, λίγο αργότερα, σε άλλο νοσοκομείο του Πειραιά.

Οι γιατροί, προβαίνοντας στις απαραίτητες ενέργειες, κατάφεραν να συνεφέρουν τον ανήλικο και, μετά από μερικές ώρες, μεταφέρθηκε σπίτι του από τους γονείς του.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 58χρονο ιδιοκτήτη του κλαμπ, ο οποίος κατηγορείται για έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο, καθώς σέρβιρε οινοπνευματώδη ποτά σε ανήλικους κάτω των 17 χρόνων, κάτι που απαγορεύεται ρητά από τον νόμο!

 

Μοιραίο αλκοόλ

 

Δυστυχώς, όλο και περισσότερα κρούσματα υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ από ανήλικους καταγράφονται τελευταία, με αποκορύφωμα την ιστορία που σόκαρε το πανελλήνιο, όταν η 16χρονη Στέλλα Ακουμιανάκη από το Ρέθυμνο έχασε τραγικά τη ζωή της, το 2011.

Το αλκοόλ και η άμετρη κατανάλωσή του από εφήβους έχει οδηγήσει την κοινωνία στο να μετρά απώλειες. Η περίπτωση του νεαρού στην Πετρούπολη λίγο έλειψε να θυμίσει εκείνη της κοπέλας στην Κρήτη.

Αντίστοιχα, υπάρχουν κι άλλες ιστορίες με εφήβους κι αλκοόλ, όπως εκείνη σε γνωστό κλαμπ στο Μαρούσι, όταν μια παρέα 15χρονων οδηγήθηκε, σχεδόν σε κωματώδη κατάσταση, στο νοσοκομείο, ιστορίες που πληθαίνουν με γεωμετρική πρόοδο!

Το ερώτημα είναι τι κάνει η κοινωνία για να προστατέψει τα παιδιά της και γιατί σε μπαρ και κλαμπ εξακολουθεί να σερβίρεται αλκοόλ (και, ορισμένες φορές, αμφιβόλου ποιότητας) σε ανήλικους, χωρίς να ελέγχουν προηγουμένως τις ταυτότητές τους.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top