«Παγωμένο» μπήκε το 2017 - Σταδιακή βελτίωση του καιρού αλλά και κρύο

Παγετός σε αρκετές περιοχές

«Παγωμένο» μπήκε το 2017 - Σταδιακή βελτίωση του καιρού αλλά και κρύο

«Παγωμένο» μπήκε το 2017 παρά την σταδιακή υποχώρηση του  χιονιά.  Χιόνια θα δουν  σήμερα όμως οι…  Κυκλάδες, η Κρήτη και μέχρι το μεσημέρι η  ανατολική Στερεά και η Εύβοια.

Παρότι επίσης θα υπάρξει άνοδος στις μέγιστες τιμές της θερμοκρασίας, θα σημειωθεί και σήμερα παγετός,  κατά τόπους ισχυρός μάλιστα στα ηπειρωτικά, ενώ  περιορισμένη θα είναι η  ορατότητα τις πρωινές και βραδινές ώρες κυρίως στα δυτικά και βόρεια.

Σύμφωνα με την πρόγνωση της ΕΜΥ  στην Αττική προβλέπονται  νεφώσεις με χιονόνερο η ασθενείς χιονοπτώσεις στα βόρεια και ανατολικά κατά περιόδους τις πρωινές ώρες. Σταδιακή βελτίωση του καιρού από αργά το απόγευμα. Οι άνεμοι θα είναι βόρειοι 4 με 5 και από το απόγευμα 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου στην Αθήνα αλλά στα  βόρεια προάστια θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Στη Θεσσαλονίκη ο καιρός θα είναι  γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα είναι  βόρειοι- βορειοδυτικοί 4 μποφόρ και βαθμιαία ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί  από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου.

Στις υπόλοιπες περιοχές, σε Μακεδονία, Θράκη,  Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησο ο καιρός θα είναι  αίθριος ή με λίγες νεφώσεις.

Νεφώσεις με χιονόνερο η και χιόνι προβλέπονται στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα  Δωδεκάνησα.  

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top