Οι Έλληνες αθλητές στηρίζουν την Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού του Οστού

Δείτε το ρεπορτάζ του Star

Το ανεκτίμητο δώρο της εγγραφή τους, ως εθελοντές δότες μυελού των οστών στην Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», προσέφεραν ακόμα περισσότεροι Έλληνες αθλητές.

«Όλα αυτά τα παιδιά έχουν κατακτήσει την Αριστεία. Είναι παιδιά που έφτασαν στο υψηλότερο επίπεδο, ξέρουν τις Ολυμπιακές Αξίες και γι' αυτό ξέρουν να συμπαρίστανται» ανέφερε ο πρόεδρος της ΕΘΝΟΑ κ. Ισίδωρος Κούβελος.

Ολυμπιονίκες, αθλητές και αθλήτριες, προπονητές που πήραν μέρος στους Αγώνες του Ρίο καθώς και οι Εθνικές ομάδες ανδρών και γυναικών Χειροσφαίρισης έγιναν εθελοντές και ενίσχυσαν την μεγάλη αλυσίδα αλληλεγγύης και προσφοράς.

«Εμείς από την πλευρά μας, όπως μπορούμε να βοηθήσουμε, όπως μας ζητηθεί θα είμαστε στο πλάι σας για να βοηθήσουμε στον δικό σας αγώνα» τόνιζε ο Ολυμπιονίκης Παναγιώτης Μάντης.

«Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ με όλα αυτά που έχετε κάνει τόσα χρόνια για αυτά τα παιδιά. Είμαστε στο πλευρό σας, στο πλευρό όλων των παιδιών» υπογράμμισε ο Ολυμπιονίκης Παύλος Καγιαλής.

Συγκινημένη η κυρία Βαρδινογιάννη ευχαρίστησε την αθλητική οικογένεια που βρίσκεται πάντα στο πλευρό των παιδιών της Ελπίδας.

 «Πιστεύω ότι είναι το πιο σημαντικό βραβείο που μπορεί να πάρει άνθρωπος στη ζωή όταν μπορεί να βοηθήσει, να σώσει τη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Και με αυτό που γίνεται σήμερα, που δίνεται κάτι εσείς από τον εαυτό σας και ξέρετε ότι με αυτό τον τρόπο μπορεί να σωθεί η ζωή ενός παιδιού, αξίζει να μαχόμαστε» είπε η Πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με Καρκίνο «Ελπίδα», και Πρέσβυς Καλής Θελήσεως της UNESCO, κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

Η Εθνική Ολυμπιακή Ακαδημία προσέφερε στην ογκολογική μονάδα Παίδων τo χρυσό μετάλλιο για το ιερό έργο που επιτελεί.

Η επίσκεψη των αθλητών ολοκληρώθηκε με χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα από την μπάντα του Πολεμικού Ναυτικού και με δώρα που πρόσφεραν σε όλα τα παιδιά που νοσηλεύονται στην Ογκολογική Μονάδα Παίδων, οι αθλητές, οι αθλήτριες, οι προπονητές , τα στελέχη και οι εθελοντές της Ακαδημίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top