Αποκλειστικό Star: Στο έλεος των ληστών Ελευσίνα και Μάνδρα

Δείτε αποκλειστικές εικόνες από την δράση ληστών και διαρρηκτών

Στo έλεος των ληστών είναι η Ελευσίνα καθώς μόλις σήμερα τα ξημερώματα οπλισμένοι κουκουλοφόροι άρπαξαν την ταμειακή μηχανή από πρατήριο καυσίμων . Δείτε αποκλειστικές εικόνες από την δράση ληστών και διαρρηκτών στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Βαγγέλη Γκούμα.

Ο ιδιοκτήτης του πρατηρίου καυσίμων στην Ελευσίνα προσπαθεί να συνέλθει από την εικόνα που αντίκρισε όταν ο υπάλληλος του τον ειδοποίησε ότι τον λήστεψαν .

Οι κουκουλοφόροι ληστές οπλισμένοι εισέβαλλαν στο καταστήματα του στις 4 και μισή τα ξημερώματα.

Οι ληστές χρησιμοποίησαν ένα αυτοκίνητο που έκλεψαν μια ώρα νωρίτερα από έναν επιχειρηματία στην Μάνδρα, ο οποίος έχει πέσει θύμα διαρρήξεων αρκετές φορές.

Εδώ βλέπετε τους διαρρήκτες να εισβάλουν στην επιχείρηση του και να ερευνούν τους χώρους για να εντοπίσουν σε ποιο σημείο βρισκόταν το χρηματοκιβώτιό του.

Όπως βλέπετε οι ληστές πλησιάζουν με αυτοκίνητο τον υπάλληλο της εταιρείας που μόλις έχει παρκάρει με το μηχανάκι του. Όλα γίνονται σε ελάχιστα δευτερόλεπτα .Του επιτίθενται απειλώντας τον με όπλο αν και ο ίδιος αντιστέκεται .Δυστυχώς η έλλειψη αστυνόμευσης λόγω μειωμένης δύναμης έχει αυξήσει τα κρούσματα επιθέσεων και κλοπών.

Η αστυνομία αναζητά τους δράστες σε όλες τις περιπτώσεις που είδατε.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top