Ένας ευφάνταστος  νεαρός σκηνοθέτησε κυριολεκτικά μια ληστεία στο σπίτι του στην Αχαΐα και την απαγωγή του το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής μόνο και μόνο για να συγκινήσει τους γονείς του, οι οποίοι όπως ήταν φυσικό λαχτάρησαν! 

Η αρχή έγινε την ώρα της περιφοράς του Επιταφίου.  Ο πατέρας του 29χρονου έλαβε μια κλήση στο κινητό του για ενεργοποίηση  συναγερμού του σπιτιού, στο δρόμο προς το χωριό Σελινούντας. Εκείνος αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία, λέγοντας πως στο σπίτι είχε μείνει ο γιος του γιατί ήταν άρρωστος. Όταν έφτασαν όλοι στο σπίτι,  βρήκαν τα ίχνη της παραβίασης, ενώ διαπίστωσαν πως έλειπαν και 1.000 ευρώ και κοσμήματα.

 

Ο 29χρονος δεν βρισκόταν στο σπίτι και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για απαγωγή προς κάθε κατεύθυνση από άνδρες της Ασφάλειας Αιγίου και της Πάτρας, την Ομάδα ΔΙ.ΑΣ. και την Ο.Π.Κ.Ε.  Ο νεαρός βρέθηκε στην παλιά εθνική οδό και ομολόγησε πω είχε πάρει τα χρήματα και τα τιμαλφή και στη συνέχεια εξαφανίστηκε για να τραβήξει την προσοχή των γονέων του και για να τον δείξει η τηλεόραση! Μετά από αυτά, σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος του για υφαίρεση και διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών

Tags: