Εφιάλτης για καταστηματάρχες στα Μεσόγεια - Μέλη συμμορίας μπούκαραν στα μαγαζιά και έκλεβαν

Καρέ - Καρέ η δράση της συμμορίας των διαρρηκτών στα μεσόγεια

Εφιάλτης για δεκάδες ιδιοκτήτες επιχειρήσεων στα Μεσόγεια ήταν τα μέλη συμμορίας, τα οποία εισέβαλαν στους χώρους με κλεμμένα αυτοκίνητα. Πενήντα δύο κλοπές  εξιχνιάσθηκαν και σε πολλές περιπτώσεις χτυπούσαν τους ίδιους στόχους δύο και τρεις φορές.

Τα μέλη της συμμορίας κάνοντας όπισθεν με κλεμμένο αυτοκίνητο σπάνε τα ρολά του καταστήματος στην Παιανία. Δύο από τους δράστες τα σηκώνουν και ο ένας μπαίνει μέσα. Δείχνοντας να γνωρίζει καλά το χώρο πηγαίνει κατευθείαν στο ένα τρία ταμεία, σε αυτό που υπάρχουν χρήματα. Παίρνει τη θήκη και απομακρύνεται.

Γυρίζει, όμως πίσω για να πάρει και κάποια από τα εμπορεύματα. Σε λιγότερο από ένα λεπτό πήρε το ταμείο με 300 ευρώ και διάφορα είδη. Με αυτό τον τρόπο τα μέλη της συμμορίας είχαν διαρρήξει δεκάδες καταστήματα στα Μεσόγεια.

Οι απανωτές επιθέσεις στο συγκεκριμένο κατάστημα στην Παιανία έφεραν σε τέτοια απελπιστική θέση των ιδιοκτήτη που αναγκάζεται να μετακομίσει. Είναι και αυτός θύμα της συμμορίας που εξαρθρώθηκε.

Οι καταστηματάρχες μετά από κάθε επιδρομή ενίσχυαν τα μέτρα ασφαλείας. Για να μην εισβάλλουν με τα αυτοκίνητα έβαλαν μεταλλικές μπάρες, όμως και πάλι δεν γλίτωσαν.

Εννέα άνδρες συνελήφθησαν ανάμεσα τους και δύο ανήλικοι. Κατηγορούνται για πενήντα δύο κλοπές.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top