Ριφιφί σε κατάστημα ρούχων στη Θεσσαλονίκη – Διάρρηξη σε διαμέρισμα στο Χαλάνδρι

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν καρέ καρέ τις κινήσεις των διαρρηκτών

Τρόμος το απόγευμα της Τρίτης στο Χαλάνδρι. Κακοποιοί εισέβαλαν στο διαμέρισμα νεαρού ζευγαριού την ώρα που η γυναίκα κοιμόταν. Αλλά και στη Θεσσαλονίκη διαρρήκτες μπήκαν με τη μέθοδο του ριφιφί σε κατάστημα ρούχων.

ΡΙΦΙΦΙ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΡΟΥΧΩΝ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Οι δύο νεαροί διαρρήκτες μπαίνουν στο υπόγειο του καταστήματος ρούχων στην οδό Μητροπόλεως από την τρύπα που έχουν ανοίξει. Ο ένας έχει ακάλυπτο το πρόσωπο του. Πιθανότατα πιστεύει ότι δεν υπάρχει κάμερα ασφαλείας. Ανεβαίνοντας στον πρώτο όροφο φοράει την κουκούλα του.

Ο συνεργός με φακό στο χέρι ψάχνει για το ταμείο.  Με γρήγορες κινήσεις ερευνούν τους χώρους του ισογείου. Ο ένας εντοπίζει το συρτάρι όπου βρίσκεται και ανοίγει το μεταλλικό κουτί μέσα στο οποίο υπάρχουν 280 ευρώ και τα παίρνει.

Ψάχνει και το διπλανό συρτάρι όμως δε βρίσκει χρήματα. Όταν ο συναγερμός αρχίζει να χτυπάει οι νεαροί με γρήγορες κινήσεις φεύγουν από το κατάστημα.

ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΠΗΚΑΝ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Η εισβολή στο διαμέρισμα του πρώτου ορόφου στην οδό Επιδαύρου στο Χαλάνδρι, έγινε το απόγευμα της Τρίτης, την ώρα που η 39χρονη νοσηλεύτρια κοιμόταν. Ευτυχώς δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Οι κακοποιοί  πήραν μόνο την τσάντα της γυναίκας που περιείχε εκατό ευρώ. Αιφνιδιάστηκαν γιατί δεν πίστευαν ότι είναι κάποιος μέσα.

Οι ληστείες και οι κλοπές στην περιοχή είναι καθημερινό φαινόμενο.

Δείτε το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του STAR με τη Μάρα Ζαχαρέα εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top