Η χλιδάτη ζωή του Αλβανού αρχιβαρόνου που ήταν αρχηγός του κυκλώματος ναρκωτικών

Οι διασυνδέσεις με την Κολομβία και η ζωή ως playboy

Η χλιδάτη ζωή του Αλβανού αρχιβαρόνου ναρκωτικά

Μια ζωή μέσα στη χλιδή και την πολυτέλεια έκανε ο 53χρονος Αλβανός που εμπλέκεται στο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης σε στέκια για VIP, το οποίο εξάρθρωσε την περασμένη εβδομάδα η Δίωξη Ναρκωτικών.

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία της αστυνομίας, ο 53χρονος αρχιβαρόνος διατηρούσε πολυτελέστατο σπίτι στα νότια προάστια της Αθήνας και κυκλοφορούσε με πανάκριβα αυτοκίνητα.

Επίσης είχε πολύ ακριβά γούστα και όπως έλεγε στον περίγυρό του, τα κάλυπτε από τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες στον τομέα του φυσικού αερίου.

Επίσης ο εγκέφαλος του κυκλώματος φέρεται να είχε σχέσεις με τα καρτέλ ναρκωτικών της Κολομβίας, από όπου και εισήγαγε κοκαΐνη στην Ελλάδα, με πιστοποιητικό γνησιότητας μάλιστα που ήταν ένα… κουνελάκι του Playboy, που αποτελεί το σήμα κατατεθέν των κολομβιανών καρτέλ.

Ο 53χρονος πουλούσε την κοκαΐνη σε πολύ υψηλές τιμές στους ευκατάστατους πελάτες του στην Αθήνα και στη Μυκόνο και μαζί με έναν 61χρονο επιχειρηματία από τα Τρίκαλα, θεωρούνται τα ηγετικά στελέχη του κυκλώματος.

Για τη συγκεκριμένη υπόθεση έχουν γίνει πέντε συλλήψεις σε Αττική και Καρδίτσα και οι αρχές έχουν σχηματίσει δικογραφία για σύσταση και συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση και παράβαση των νόμων για ναρκωτικά και όπλα.

Επίσης κατασχέθηκαν 21 κιλά και 480 γραμμάρια κοκαΐνης, περισσότερα από 92.000 ευρώ, δύο πιστόλια και μια κυνηγετική καραμπίνα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η διακίνηση των ναρκωτικών γινόταν σε ειδικά διαμορφωμένες κρύπτες στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού στα αυτοκίνητα των διακινητών.

Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται για τον εντοπισμό και άλλων μελών του κυκλώματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top