ΣΟΚΑΡΕΙ η απολογία του συζυγοκτόνου στο Σοφικό: Την χτύπησε με σφυρί και της κάρφωσε 2 φορές στην καρωτίδα μαχαίρι

Την έθαψε στον οικογενειακό τάφο για να γλιτώσει τα έξοδα της κηδείας και είπε πως «ζούσε στη φυλακή για 40 χρόνια»

ΣΟΚΑΡΕΙ η απολογία του συζυγοκτόνου στο Σοφικό: Την χτύπησε με σφυρί και της κάρφωσε 2 φορές στην καρωτίδα μαχαίρι

Κυνική και ανατριχιαστική είναι η απολογία του 71χρονου συζυγοκτόνου, ο οποίος όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, σκότωσε την 70χρονη γυναίκα του με σφυρί, και στη συνέχεια την πέταξε στον οικογενειακό τάφο που διατηρούσαν στο Σοφικό, δηλώνοντας εν συνεχεία την… εξαφάνιση της.

Οι λεπτομέρειες της υπόθεσης είναι σοκαριστικές, καθώς όπως ο ίδιος ομολόγησε έπειτα από πίεση, την δολοφόνησε έπειτα από καυγά που είχαν για ασήμαντη αφορμή.

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ-ΤΗΝ ΧΤΥΠΗΣΕ ΜΕ ΣΦΥΡΙ, ΤΗΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΕ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙ

Στην προανακριτική ομολογία του, ο συνταξιούχος ταξί περιέγραψε πώς έγινε το ειδεχθές έγκλημα. Μετά τον καυγά τους, πήγε στην αποθήκη του εξοχικού τους στο Σοφικό, πήρε ένα σφυρί και την ώρα που καθόταν σε μια καρέκλα, την χτύπησε μ΄αυτό στο πίσω μέρος του κεφαλιού.

Σαν να μην έφτανε αυτό, με ένα μαχαίρι που κρατούσε την αποτελείωσε, καρφώνοντάς το στην καρωτίδα της.

Όπως όλα δείχνουν, η δολοφονία της άτυχης 70χρονης ήταν προμελετημένη, καθώς ο 71χρονος είχε αγοράσει από πριν το νάιλον μέσα στο οποίο την έβαλε για να την μεταφέρει στον οικογενειακό τάφο.

ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΗΔΕΙΑΣ!

Αυτό που «πάγωσε» τους αστυνομικούς, είναι ότι αποφάσισε να πετάξει την γυναίκα του εκεί, καθώς δεν ήθελε να πληρώσει τα έξοδα της κηδείας της.

Παράλληλα, περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια, πως έσυρε τη ταφόπλακα, έβγαλε την οστεοθήκη με τα οστά των πεθερικών του, πέταξε μέσα τη σορό και την έβαλε ξανά από πάνω. 

Είχε σκεφτεί, μάλιστα, να μην δηλώσει καν την εξαφάνισή της, αλλά τον έπεισε ένας οικογενειακός του φίλος πρώην αστυνομικός τον οποίο συνάντησε στο καφενείο της γειτονιάς του και του μίλησε για την εξαφάνιση.

«ΗΜΟΥΝ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ»

Αν και ο 71χρονος δεν αποκάλυψε τον λόγο του ασήμαντου καυγά τους, αρκέστηκε να δηλώσει πως με την 70χρονη σύζυγό του μάλωναν συνέχεια.

Όταν μάλιστα οι στυνομικοί της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής τον ρώτησαν αν αντιλαμβάνεται ότι θα πάει στη φυλακή, λέγοντας ότι βρισκόταν στη φυλακή επί... 40 χρόνια!

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top