VIDEO ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ: Ληστές εισέβαλαν μέρα μεσημέρι με καλάσνικοφ σε εταιρία τροφίμων στο Μενίδι

Τρύπωσαν στο εσωτερικό από ένα μισάνοιχτο ρολό ασφαλείας

Εισβολή ληστών, μέρα μεσημέρι, σε εταιρεία τροφίμων στο Μενίδι. Οι δράστες ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, πήραν ότι χρήματα βρήκαν και εξαφανίστηκαν όταν χτύπησε ο συναγερμός. Στη συνέχεια έκαψαν το αυτοκίνητο θέλοντας να εξαφανίσουν τα ίχνη τους.

Όπως θα δείτε και στο video από τις κάμερες ασφαλείας της επιχείρησης, οι άγνωστοι λες και είναι φίδια, σέρνονται στο πάτωμα και τρυπώνουν στο εσωτερικό της εταιρείας από ένα μισάνοιχτο ρολό ασφαλείας.

Μεσημέρι Παρασκευής στην εταιρεία τροφίμων στο Μενίδι και οι λιγοστοί εργαζόμενοι έρχονται πρόσωπο με πρόσωπο με τους κουκουλοφόρους. Ένας από τους υπαλλήλους τρέχει να γλιτώσει ενώ από πίσω του, τον κυνηγούν οι άγνωστοι με τα όπλα στα χέρια.

«Μπήκαν από πλαϊνή πόρτα με καλάσνικοφ, πιάσανε τους υπαλλήλους και ήρθαν πάνω στα γραφεία» δήλωσε στην κάμερα του Star ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης.

Όπως θα δείτε και στο video, οι κουκουλοφόροι ακινητοποιούν τους υπαλλήλους που έχουν σηκώσει τα χέρια τους, ανήμποροι να αντιδράσουν.

«Έψαχναν το χρηματοκιβώτιο, δεν είπαν τίποτα σε εμάς, στους κάτω είπαν να μην κουνιούνται», πρόσθεσε ο ιδιοκτήτης.

Ένας από τους ληστές, όπως φαίνεται και στο κλειστό κύκλωμα της επιχείρησης, παίρνει ένα όπλο από συνεργό του που περιμένει έξω από το κτίριο. Ανεβαίνει στους επάνω ορόφους όπου οι εργαζόμενοι δεν έχουν καταλάβει το παραμικρό.

«Μπήκαν στα γραφεία, είπαν στην γραμματέα να μην μιλάει, σε 20 δεύτερα χτύπησε συναγερμός» δήλωσε στο Star ο ιδιοκτήτης, ο οποίος δεν έκρυψε πως «δεν φοβήθηκα, πιο πολύ νεύριασα, εμένα είναι το σπίτι μου εδώ».

Οι κακοποιοί πήραν γύρω στα 600 ευρώ και κατέβηκαν τα σκαλιά όπως όπως...Πίσω τους ακολουθούσε ένας υπάλληλος, κρατώντας ένα τηγάνι στο χέρι.

Στη συνέχεια οι άγνωστοι βγήκαν από την εταιρία και επιβιβάστηκαν σε ένα κλεμμένο αυτοκίνητο. Σε κοντινή απόσταση του έβαλαν φωτιά, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να καλύψουν τα ίχνη τους.

Το video εξεταζεται από την αστυνομία όπως επίσης και ο τρόπος διαφυγής των ληστών.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top