«Θα σας σκοτώσω» φώναζε ο ληστής του Καματερού-Είχε χτυπήσει άλλες 3 φορές το ίδιο σούπερ μάρκετ!

Μέσα στον πανικό άφησαν ένα παιδάκι να κινείται μόνο του στον χώρο!

Το σούπερ μάρκετ στο Καματερό ήταν εύκολος στόχος για τον 39χρονο ληστή. Το απόγευμα του Σαββάτου εισέβαλε για τέταρτη φορά σε αυτό.  Οι υπάλληλοι όμως πάτησαν το κουμπί του συναγερμού και έτσι η Αστυνομία έφτασε εκεί, πριν προλάβει να φύγει.

Η πρώτη φορά που ο ληστής εισέβαλε στο σούπερ μάρκετ ήταν στις 9 Φεβρουαρίου 2017. Πέντε ημέρες αργότερα έκανε τη δεύτερη ληστεία. Η τρίτη έγινε στις 3 Μαρτίου και η τελευταία ήταν το περασμένο Σάββατο 11 Μαρτίου.

Κάθε φορά σημάδευε με το όπλο του διαφορετική υπάλληλο στο ταμείο, αποκάλυψε μιλώντας στο Star, η όμηρος της ληστείας του Σαββάτου. Φώναζε ότι θα μας σκοτώσει, πρόσθεσε η ίδια.

Ένας από τους αστυνομικούς που συμμετείχαν στην επιχείρηση, μιλώντας στον Alpha, περιέγραψε πως αιφνιδίασαν τον δράστη. «Αποσπάστηκε η προσοχή του, του έπιασε ο συνάδελφος το χέρι, τον έσπρωξε, απελευθερώθηκε η όμηρος μπήκε στο γραφείο και πλέον όταν ξαναγύρισε για να πυροβολήσει προς το μέρος των συναδέλφων, που ήταν ήδη εντός, ο συνάδελφος της Άμεσης Δράσης σε ευθεία βολή και ελεγχόμενη τον πυροβόλησε και τον ακινητοποίησε», είπε χαρακτηριστικά.

Ένα παιδάκι μέσα στον πανικό την ώρα των πυροβολισμών κυκλοφορούσε μόνο του στο σούπερ μάρκετ.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top