Συνελήφθη η Βουλγάρα που σκότωσε και κατέψυξε τον 63χρονο ναυτικό σύζυγό της στην Καλλιθέα

Εντοπίστηκε πριν μέρες στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας

Συνελήφθη η Βουλγάρα που σκότωσε και κατέψυξε τον 63χρονο ναυτικό σύζυγό της στην Καλλιθέα

Στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας, την ώρα που επιχειρούσε να περάσει από την μια χώρα στην άλλη, συνελήφθη η γυναίκα «αράχνη» και εγκέφαλος της αποτρόπαιης δολοφονίας του 63χρονου συνταξιούχου ναυτικού Βασίλη Κοκκίνη, ο οποίος είχε βρεθεί νεκρός μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Σε βάρος της 49χρονης Ανέλια Αλεξάντροβα, εκκρεμούσε το διεθνές ένταλμα σύλληψης των ελληνικών διωκτικών αρχών για την δολοφονία του πατέρα του παιδιού της.

080616184856_6053.jpg
Μετά την δολοφονία του άτυχου ναυτικού, η Βουλγάρα είχε διαφύγει και διέμενε στην Βάρνα της Βουλγαρίας μαζί με τον 14χρονο γιο της, που είχε αποκτήσει από το θύμα.

Μετά την σύλληψή της απομένει να επιλέξει αν θα εκδοθεί στη χώρα μας ή θα παραμείνει σε φυλακές της Βουλγαρίας.Παράλληλα θα πρέπει να επιλέξει αν το ανήλικο παιδί της θα φιλοξενηθεί σε κοινωνικ��ς δομές της Ελλάδας ή της Βουλγαρίας αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον επιμέλειας από κάποιο συγγενικό πρόσωπο του θύματος.

080616184857_7691.jpg

ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΝΙΟΥ ΕΙΧΕ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ-ΚΛΕΙΔΙ

Όπως σας είχε ενημερώσει το star.gr, πριν μερικούς μήνες, οι Αρχές συνέλαβαν μια Βουλγάρα που ήταν πρόσωπο-κλειδί στην υπόθεση.

Η εν λόγω γυναίκα, ήταν συμπατριώτισσα και φίλη της 45χρονης συζύγου του άτυχου Βασίλη Κοκκίνη, και είχε αναλάβει εκ μέρους της να βρει έναν ή περισσότερους δολοφόνους να κάνουν τη «βρώμικη δουλειά» για λογαριασμό της 45χρονης.

080616184858_8815.jpg

ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ:

O 65χρονος ναυτικός και η 45χρονη σύζυγός του δεν τα πήγαιναν πολύ καλά και δεν έμεναν καν στο ίδιο σπίτι, με εκείνον να έχει μετακομίσει λίγα μέτρα μακριά από την σύζυγο του.Παρόλα αυτά το θύμα επισκεπτόταν συχνά το διαμέρισμα που έμενε η 45χρονη Βουλγάρα με το γιο τους.

Οι γείτονες είχαν αναφέρει στο star.gr πως δεν είχαν ακούσει φασαρία από καυγάδες τους. Οι περισσότεροι έκαναν λόγο για ανθρώπους οι οποίοι δεν ήταν ιδιαίτερα ομιλητικοί, ενώ τον τελευταίο καιρό επειδή το διαμέρισμα ήταν κλειστό σε μόνιμη βάση, πίστευαν πως ήταν απλά ανοίκιαστο.

Resizer.jpg

Η ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ

Η συγκλονιστική υπόθεση ήρθε στο φως όταν ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος όπου έμενε ο άτυχος ναυτικός και μαζί με δικαστικό επιμελητή, πήγαν στο σπιτι προκειμένου να εκδώσουν ένταλμα έξωσης, καθώς ο ενοικιαστής είχε να δώσει μήνες σημεία ζωής.

Ωστόσο αυτό που αντίκρισαν δεν το περίμεναν, με το θέαμα να είναι μακάβριο: Στη μέση του σαλονιού υπήρχε ένας καταψύκτης, και μέσα σε αυτόν το πτώμα του 63χρονου ναυτικού.

Ο 13ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΣΥΝΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ 230.000 ΕΥΡΩ:

Όπως αποκαλύφθηκε εκ των υστέρων, ο 63χρονος ναυτικός είχε αφήσει στον 13χρονο γιο που απέκτησε με την 45χρονη Βουλγάρα, μια κληρονομιά 230.000 ευρώ στην οποία ήταν συνδικαιούχος ο 14χρονος.

Όλο αυτό το διάστημα, η Βουλγάρα ήταν εξαφανισμένη μαζί με τον 14χρονο γιο της, μέχρι πριν από λίγες ημέρες που εντοπίστηκε στα σύνορα Βουλγαρίας-Ρουμανίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κακοποιούσε το παιδί! Τι λέει η Βουλγάρα για τον ναυτικό που τον σκότωσαν και τον κατέψυξαν

ΜΟΝΟ στο star.gr:Αποκαλύπτουμε ΟΛΟ το ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ για το κατεψυγμένο πτώμα της Καλλιθέας!

ΝΕΟ στοιχείο του star.gr για το πτώμα στον καταψύκτη:Συνδικαιούχος με τον γιο του σε κληρονομιά

Τίτλοι τέλους για το ΕΓΚΛΗΜΑ στην Καλλιθέα: Η σύζυγος ΣΚΟΤΩΣΕ τον άτυχο ναυτικό!

ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ στην υπόθεση-ΦΡΙΚΗ με το πτώμα στην κατάψυξη: Συνελήφθη η γυναίκα-κλειδί

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top