Έρχονται πάνω από 6.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ σε δήμους! Σε λίγες μέρες οι αιτήσεις

Θα αφορούν άνεργους και οι συμβάσεις θα είναι οκτάμηνης διάρκειας

Έρχονται πάνω από 6.000 ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ σε δήμους! Σε λίγες μέρες οι αιτήσεις

Μέσα στο επόμενο δεκαήμερο αναμένεται να προκηρυχτεί από το υπουργείο Εργασίας η δεύτερη φάση του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας που αφορά 6.328 νέες θέσεις για ανέργους σε 34 δήμους.

Οι συμβάσεις που θα υπογραφούν θα είναι οκτάμηνης διάρκειας, οι αιτήσεις θα γίνουν μέσω του ΟΑΕΔ το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου.

Οι απολαβές των εργαζομένων θα ανέρχονται στα 431,75 ευρώ καθαρά για όσους είναι έως 25 ετών) και 495,25 ευρώ για όσους είναι άνω των 25 ετών.

Οι θέσεις περιλαμβάνουν -μεταξύ άλλων- ειδικότητες διοικητικού και οικονομικού προσωπικού, ψυχολόγων, κοινωνικών λειτουργών, νοσηλευτών, δασκάλων, νηπιαγωγών, βρεφονηπιοκόμων, ηλεκτρολόγων υδραυλικών, βοηθητικού προσωπικού καθαριότητας, οικοδόμων, οδηγών και γενικών καθηκόντων.

Οι δήμοι που θα ενισχυθούν με νέο προσωπικό από τον Σεπτέμβριο είναι οι: Αγίας Βαρβάρας, Αιγάλεω, Αλεξανδρείας, Αχαρνών, Βέροιας, Γρεβενών, Δέλτα, Δράμας, Ήλιδας, Θεσσαλονίκης, Ιλίου (νέων Λιοσίων), Καρδίτσας, Καστοριάς, Κιλκίς, Κοζάνης, Κύμης-Αλιβερίου, Λαγκαδά, Λαμιέων, Λαυρεωτικής, Λεβαδέων, Μεγαρέων, Νάουσας, Ναυπακτίας, Νεάπολης-Συκέων, Νίκαιας-Αγ. Ι. Ρέντη, Ξάνθης, Ορεστιάδας, Πατρέων, Πετρούπολης, Πρέβεζας, Πύργου, Τρικκαίων, Φλώρινας και Χαλκηδόνας.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top