Κάνε ΚΛΙΚ και διάβασε πόσα σου μένουν καθαρά μετά το φόρο

Αναλυτικοί πίνακες ανάλογα με το εισόδημα

Με βάση τη νέα φορολογική κλίμακα, τους νέους συντελεστές φόρου και τα νέα κλιμάκια θα γίνεται πλέον η παρακράτηση φόρου, χωρίς μάλιστα να υπάρχει πλέον το επιπλέον αφορολόγητο των 2.000 ευρώ για κάθε ένα από τα δύο πρώτα παιδιά και των 3.000 ευρώ για κάθε ένα από τα παιδιά για τρία και άνω!

Στον πίνακα που ακολουθεί φαίνεται πώς αυξάνεται η παρακράτηση φόρου και πώς θα μειωθούν τα καθαρά στο χέρι για κάθε φορολογούμενο ανάλογα με την οικογενειακή του κατάσταση και τον αριθμό των παιδιών που έχει:

pinakas222.jpg
Σημείωση: Με πρόσημο (-) είναι όσοι έχουν όφελος και οι υπόλοιποι είναι με επιβάρυνση!!

Ασχέτως αν δικαιούται ένας φορολογούμενος το επίδομα, η παρακράτηση φόρου θα αλλάξει από τον επόμενο μή��α, ενώ το επίδομα θα χορηγηθεί με βάση τα εισοδήματα του 2013!
Το νου σου!!! Δες πόση είναι και πώς μειώνεται η έκπτωση φόρου ανάλογα με το εισόδημα!
Παράλληλα, όπως αναφέραμε νωρίτερα στο star.gr, σύμφωνα η έκπτωση φόρου θα γίνεται για εισοδήματα έως το πολύ 42.000 ευρώ!
Στο πίνακα που αναρτούμε θα δείτε αναλυτικά πώς υπολογίζεται η έκπτωση φόρου ανάλογα με το εισόδημα, καθώς και πώς μειώνεται ανά 1000 ευρώ εισοδήματος, για ετήσιο πάνω από τα 21.000 ευρώ!
ΠΙΝΑΚΑΣΑΝΝΑ.jpg

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top