Έτσι θα μας προστατέψουν οι ράμπο του ΣΔΟΕ τις γιορτές...

Τι βρήκε το ΣΔΟΕ στο Άιγιο;

​To Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος στo πλαίσιο του προγράμματος εμφανών ελέγχων 2012-2013, κατά το χρονικό διάστημα από τις 22/12/2012 έως τις 10/01/2013 θα ελέγχει την διακίνηση των προϊόντων, προκειμένου: να διασφαλιστεί η ομαλή λειτουργία της αγοράς και η προστασία των καταναλωτών από τυχόν προσπάθειες αισχροκέρδειας και παραπλάνησης από πειρατικά και απομιμητικά προϊόντα.

Επίσης, θα επιβάλει αυστηρά πρόστιμα σε όσους πωλούν εμπορεύματα ή παρέχουν υπηρεσίες χωρίς την έκδοση αποδείξεων.

Για το λόγο αυτό πενήντα (50) και πλέον συνεργεία θα ελέγχουν σε 24ωρη βάση ολόκληρη την αγορά, χειμερινούς προορισμούς , πολυσύχναστες περιοχές με χώρους διασκέδασης, εμπορικά κέντρα κ.λ.π.

Η παρουσία του Σ.Δ.Ο.Ε. θα είναι εμφανής και θα αναγνωρίζεται από την διακριτική εμφάνιση των ελεγκτών με τα ειδικά γιλέκα, που φέρουν τα διακριτικά του Σ.Δ.Ο.Ε., στους σταθμούς διοδίων, στα λιμάνια τη�� χώρας και στις κεντρικές αγορές χονδρεμπορίου.

Το Σ.Δ.Ο.Ε. Πατρών σε συνεργασία με την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αιγίου σε έλεγχο που πραγματοποίησε σε περίπτερο έξωθεν Σχολικού συγκροτήματος στο Αίγιο, συνέλαβε τον υιό του ιδιοκτήτη, επειδή κατείχε ποσότητα ναρκωτικής ουσίας .Ερευνάται από τις πιο πάνω υπηρεσίες αν η παραπάνω ναρκωτική ουσία προοριζόταν για τους μαθητές του Σχολείου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top