MAΣ ΚΟΥΦΑΝΑΝ! Δημιούργησαν κολάρο που μετατρέπει το νιαούρισμα της γάτας σε ανθρώπινη φωνή

Αυτό ισχυρίζεται αγγλική εταιρεία

Πως θα σας φαινόταν αν σας λέγαμε ότι το αγαπημένο σας γατάκι θα μπορεί να αποκτήσει ανθρώπινη φωνή;

Οι περισσότεροι από εσάς θα απαντούσατε τρελό! Ωστόσο, μία αγγλική εταιρεία ισχυρίζεται πως έφτιαξε το πρώτο κολάρο που μετατρέπει το νιαούρισμα της γάτας σας σε ανθρώπινη φωνή, ώστε να μπορείτε να επικοινωνείτε με το κατοικίδιό σας.
Catterbox2_11-5-2016.jpg

Ακόμη βέβαια δεν έχει εξακριβωθεί, κατά πόσο είναι αξιόπιστη η συσκευή, καθώς το κολάρο δεν είναι συνδεδεμένο με τον εγκέφαλο του ζώου...

Το κολάρο περιέχει ένα μικρόφωνο και ένα μεγάφωνο, τα οποία μπορούν να συνδεθούν με Bluetooth και wifi. Με το μικρόφωνο καταγράφονται τα νιαουρίσματα της γάτας και το μεγάφωνο μεταδίδει το μήνυμα της γάτας (με λέξεις) στον ιδιοκτήτη της. Έτσι, κάθε φορά που η γάτα νιαουρίζει, το κολάρο φωτίζεται και ακούς μία ανθρώπινη φωνή.
tempt1.jpg

«Πιστεύουμε ότι εάν οι άνθρωποι καταλάβαιναν τις γάτες καλύτερα θα έβλεπαν πόσο φοβερές είναι πραγματικά. Μελέτες έχουν δείξει ότι οι ενήλικες γάτες νιαουρίζουν όταν μιλούν στους ανθρώπους, και όχι όταν επικοινωνούν μεταξύ τους. Αναλύσαμε τους ήχους και τα νιαουρίσματα των γατών και δημιουργήσαμε ένα πρόγραμμα που ανιχνεύει το νιαούρισμά τους και το μετατρέπει σε ανθρώπινη φωνή», αναφέρουν οι δημιουργοί της εταιρείας και συμπληρώνουν .
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top