Το απόλυτο τρικ για να μην αφήνει το μαγιό σημάδια στο δέρμα

Πώς θα καταφέρεις να απαλλαγείς από τις λευκές γραμμές;

Από την άνοιξη κιόλας, οι γυναίκες περιμένουμε πώς και πώς για τις στιγμές εκείνες που θα περάσουμε κάτω από τον καυτό ήλιο, όχι μόνο για να χαλαρώσουμε και να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας, απολαμβάνοντας ένα δροσιστικό κοκτέιλ, αλλά και επειδή αυτές οι ώρες θα μας προσφέρουν μέρα με τη μέρα, το πολυπόθητο χρυσαφένιο χρώμα στο δέρμα μας. 

3 πολύ απλά tips για να διατηρήσεις το καλοκαιρινό σου μαύρισμα

Ωστόσο, συχνά συμβαίνει το εξής: ενώ έχουμε φροντίσει να εφαρμόσουμε το κατάλληλο αντηλιακό προϊόν στο σώμα το οποίο θα λειτουργήσει και υπέρ του μαυρίσματος, παρατηρούμε ότι σε κάποια σημεία υπάρχουν διχρωμίες, οι οποίες τις περισσότερες φορές προκύπτουν από το μαγιό που φοράμε ή ακόμα και τα ρούχα μας. Πρόκειται για τα λεγόμενα σημάδια που δημιουργούνται στο δέρμα και τα οποία σίγουρα δεν είναι τόσο κολακευτικά. 

Η Claudia Schiffer στην Ελλάδα με 3 άκρως καλοκαιρινά look

Υπάρχει άραγε λύση; Η απάντηση είναι «ναι» και βρίσκεται στο beauty τρικ ή καλύτερα στην beauty συνήθεια της απολέπισης, η οποία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα, ανανεώνει και αναζωογονεί το δέρμα, δίνοντας του απαλή υφή και ομοιόμορφη όψη. Με τον τρόπο αυτό θα μπορέσεις να εξασφαλίσεις ένα τέλειο μαύρισμα, απαλλαγμένο από σημάδια και διχρωμίες ενώ παράλληλα θα δώσεις τη δυνατότητα στα προϊόντα περιποίησης που χρησιμοποιείς να απορροφηθούν καλύτερα και να έχουν το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα. 

Πηγή: allyou.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top