Tα μπικίνι που λατρεύουν τα super models

Βγείτε για shopping με νέες ιδέες

Φωτογράφιση μαγιό μοντέλα

Αν και οι πιο πολλές έχετε ήδη αγοράσει μαγιό για το φετινό καλοκαίρι, αυτό δεν στέκεται εμπόδιο στο να  ρίξετε μια ματιά στα μαγιό που επέλεξαν κάποια από τα super models, για να πάρετε κι άλλες ιδέες. Άλλωστε προλαβαίνετε να βγείτε ξανά στα μαγαζιά.

Οι αιθέριες υπάρξεις, έχουν ήδη ανεβάσει στο instagram τα αγαπημένα τους μπικίνι και μας χαρίζουν ιδέες ενδεχομένως για το δεύτερο μαγιό που θα αγοράσουμε, που πιθανώς να αντικαταστήσει αμέσως το πρώτο.   

Η Emily Ratajkowski διαθέτει τη δική της colection με μαγιό με την ονομασία “Inamorata Swim”.  Το μπικίνι που η ίδια έχει επιλέξει για τις εμφανίσεις στην παραλία  είναι με κόψιμο γραμμής, που αφήνει εκτός τους ώμους.  

Η διάσημη  Kendall προτιμά τις  μίνιμαλ γραμμές και το μπικίνι της σε κίτρινο neon χρώμα κάνει θραύση. Προτιμήστε ανάλογες αποχρώσεις, αν θέλετε να τονίσετε το μαύρισμα σας. 

Η Gigi Hadid, προτιμά το κλασικό μπικίνι τριγωνάκι, σε έντονα χρώματα, για να  μαγνητίζει τα βλέμματα.

 

Η Candice Swanepoel προωθεί την collection της με μαγιό “Topic of C”. Η ίδια δείχνει να προτιμά το nude μπικίνι σε πιο κλασικές γραμμές και ψηλόμεσο.  Το nude ψηλώνει το σώμα και το ψηλόμεσο σλιπ μπορεί να κρύψει τυχόν ατέλειες στο δέρμα.   

Η Elsa Hosk διαλέγει μπικίνι με κορδονάκι spaghetti. Εξαιρετικό, αν θέλετε απλότητα  και λιτές γραμμές που δεν στερούνται κομψότητας.   
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top