Γνωστός ηθοποιός: «δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της Μενεγάκη»

Γιατί την «φτύνει» και τι χαρακτηρίζει «σαλάτα»;

Γνωστός ηθοποιός: «δεν θα πήγαινα στην εκπομπή της Μενεγάκη»

Ένα άκυρο άλλο πράγμα έριξε στην Ελένη Μενεγάκη γνωστός ηθοποιός, που έχει καθίσει στο παρελθόν στον καναπέ της! Μάλιστα, ο ίδιος συγκρίνει την παρουσιάστρια με άλλες συναδέλφους της, ενώ χαρακτηρίζει κάποιες εκπομπές... σαλάτα!


«Τώρα δεν θα πήγαινα καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη», δήλωσε νέτα - σκέτα ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη στο MTV και αιτιολόγησε την απόφασή του στο ότι αν πάει θα κάνει διαφήμιση στο κανάλι, κάτι που δεν θέλει λόγω των κακών σχέσεων που έχουν μετά το αιφνιδιαστικό «κόψιμο» του σίριαλ στο οποίο έπαιζε.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός «πυροβόλησε» τις πρωινές εκπομπές: «δεν μπορώ να μιλήσω για το αντικείμενό μου όταν δίπλα μου μιλάνε για το κολοκυθάκι, το ένα ακυρώνει το άλλο. Ούτε εγώ εξυπηρετώ το κολοκυθάκι, ούτε αυτό εμένα. Tα πρωινά είναι σαλάτα. Δεν μπορώ να είμαι το μαρούλι μέσα στη σαλάτα με τα ραπανάκια. Θέλω ο άνθρωπος που είναι δίπλα μου να ξέρει το αντικείμενο».


«H Μενεγάκη μου έχει κάνει μία από τις καλύτερες συνεντεύξεις της ζωής μου. Μου αφιέρωνε πολύ χρόνο με βίντεο, με παρουσιάσεις», συνέχισε ο Βλαδίμηρο�� Κυριακίδης και έστρεψε τα βέλη του σε γνωστή οικοδέσποινα της κρατικής ΤV. «Πήγα στην κρατική τηλεόραση σε μία εκπομπή και η παρουσιάστρια με ρωτούσε για μένα τη γυναίκα μου και πώς κατορθώνουμε να είμαστε μαζί... Και σκέφτομαι ότι “αν ήταν να μιλήσω για αυτό, θα πήγαινα στη Σκορδά, δεν θα ερχόμουν σε σένα που είσαι της κρατικής και υποτίθεται είσαι και πιο έντεχνη και πιο ενημερωμένη”». Εμένα αυτό γιατί με παραπέμπει σε... Μπήλιω Τσουκαλά, μου λες;;;


Κάπου εκεί, ο ηθοποιός επέστρεψε στην Ελένη: «Η Ελένη κάνει πιο εύστοχες ερωτήσεις από πολλές άλλες. Δεν μπορώ να πάω σε μια εκπομπή που έχει το μπικίνι, τη σαλάτα, το θέατρο, τα μπουζούκια και τον γκέι στα παράθυρα, την άλλη την τρελή που φοράει φτερά και εγώ να μιλάω για το θέατρο. Είναι μια σαλάτα. Το ένα ακυρώνει το άλλο»! Καλέ και όταν είχε πάει στο πρωινό της Ελένης, σαλάτα σαν αυτή που περιγράφει δεν ήταν;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top