Κατεβάζει ρολά μέχρι την Τρίτη η ΕΡΤ

Νέες απεργίες και στάσεις εργασίας στα δημόσια ΜΜΕ

Κατεβάζει ρολά μέχρι την Τρίτη η ΕΡΤ

«Μαύρο» σε ΕΡΤ και ΑΠΕ - ΜΠΕ θα έχουμε και τις επόμενες ημέρες, καθώς οι εργαζόμενοι συνεχίζουν τις απεργίες και τις στάσεις εργασίας μετά και την σχετική απόφαση του Δ.Σ. της ΕΣΗΕΑ.


Στην ΕΡΤ θα γίνουν νέες επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργίες, από τις 06:00 του Σαββάτου μέχρι τις 06:00 της Τρίτης. Παράλληλα, η ΕΣΗΕΑ καλεί τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ για συνέλευση στα γραφεία της, σήμερα το μεσημέρι.


Στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, το Σαββατοκύριακο και την Δευτέρα θα γίνουν στάσεις εργασίας από τις 06:00 έως τις 11:00, από τις 14:00 μέχρι τις 18:00 και από τις 19:00 έως τις 24:00.


Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, «τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΠΗΕΑ, αντιδρώντας στην επιβολή του καθεστώτος της εργασιακής εφεδρείας και του ενιαίου μισθολογίου, καθώς επίσης και στην καταστρατήγηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας των εργαζομένων δημοσιογράφων και διοικητικών υπαλλήλων, και της με αυτόν τον τρόπο χειραγώγησης της ενημέρωσης, αποφάσισε, κατ’ εντολή και εξουσιοδότηση των Γενικών τους Συνελεύσεων, την κήρυξη νέων απεργιακών κινητοποιήσεων».


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top