Αιφνίδια παραίτηση Γαμπρίτσου από την ΕΡΤ

Αποδεκτή έκανε την παραίτηση ο Υπουργός Πολιτισμού

Αιφνίδια παραίτηση Γαμπρίτσου από την ΕΡΤ

Αναστάτωση προκαλεί στην ΕΡΤ η -προ ολίγων λεπτών- παραίτηση διευθύνοντος συμβούλου της κρατικής τηλεόρασης, Γιώργου Γαμπρίτσου, ο οποίος είχε αναλάβει τα ηνία της ΕΡΤ μόλις πριν από 6 μήνες.

Ο Γιώργος Γαμπρίτσος ανακοίνωσε στα μέλη του ΔΣ την παραίτηση του και ενημέρωσε πως η παραίτηση έχει ήδη κατατεθεί στον Υπουργό Πολιτισμού και Τουρισμού, κ. Π. Γερουλάνο, η οποία και έγινε αποδεκτή.

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΤ επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και τόνισε ότι η απόφαση του είναι αμετάκλητη. Είναι πολύ πιθανό η θέση του να μην καλυφθεί και να αναλάβει συνολικά τα ηνία της δημόσιας τηλεόρασης ο Θανάσης Παπαγεωργίου ο οποίος διατηρεί προσωπικές φιλικές σχέσεις με την οικογένεια Παπανδρέου.


Ο κ. Γερουλάνος από την άλλη έδωσε στη δημοσιότητα επιστολή με την οποία έκανε αποδεκτή την παραίτηση του Γ. Γαμπρίτσου. Μεταξύ άλλων, ευχαριστεί τον τέως πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο της ΕΡΤ για τις υπηρεσίες του στην κρατική τηλεόραση αυτούς τους λίγους μήνες της θητείας του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «η απόφαση σου με λυπεί όμως σέβομαι απόλυτα τους προσωπικούς λόγους που σε οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση ».

Ο Γιώργος Γαμπρίτσος είχε διαδεχθεί τον Χρήστο Παναγόπουλο τον Ιανουάριο του 2010 και υπήρξε, μεταξύ άλλων, ιδρυτικό στέλεχος και τεχνικός διευθυντής του Megaκαι διευθύνων σύμβουλος της NetMed.


Πρώτη καταχώρηση: 27/07/2010 - 20.18

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top