Με ποιον τα έβαλε ο Γ. Λιάγκας;

Τι γράφει για το χαζοκούτι και τις... λυκοφιλίες

Σε ποιον στέλνει το «μήνυμα» ο Γ. Λιάγκας;


Αίσθηση προκάλεσε το άρθρο του Γ.Λιάγκα σήμερα από την στήλη του στην RealNews, στο οποίο μιλάει για φιλίες και… λυκοφιλίες και συμβουλεύει τους τηλεθεατές να κρατούν μικρό καλάθι για αυτά που βλέπουν στο χαζοκούτι. Τώρα αν το μήνυμα πήγαινε στους αναγνώστες του – τηλεθεατές θα μας επιτρέψετε να κρατήσουμε μια επιφύλαξη, αφού ο παρουσιαστής «φωτογραφίζει» στάνταρ κάποιον. Αλλά το ερώτημα είναι «ποιον»;


«… Μια απορία του κόσμου, τουλάχιστον, όπως φτάνει σε μένα, είναι η ειλικρίνεια ή όχι των σχέσεων που αναπτύσσονται ανάμεσα στα αναγνωρίσιμα μέσω της δουλειάς τους πρόσωπα. Είναι δυνατόν να λένε όλοι καλά για όλους; Και αν το κάνουν μπροστά στις κάμερες, ισχύει το ίδιο και πίσω από αυτές;… Όσο φίλοι μπορεί να είναι δύο υπάλληλοι τράπεζας που αγωνίζονται για την ίδια προαγωγή, όσο καλή σχέση μπορεί να έχουν δύο ξαδέλφια που διεκδικούν το μεγαλύτερο μερίδιο από την περιουσία του μακαρίτη του θείου… άλλο τόσο μπορούν να αγαπηθούν δύο άνθρωποι με αντικρουόμενα επαγγελματικά συμφέροντα», αναφέρει ο παρουσιαστής του «Πρωινού mou».


Αφού ξεκαθαρίζει ότι όποιος έχει συνειδητοποιήσει την ματαιότητα της εφήμερης αναγνωρισιμότητας, μπορεί όντως να ανακαλύψει το διαμάντι της φιλίας μέσα σε αυτή την δουλειά, συμβουλεύει: «Την επόμενη φορά που θα δείτε καλεσμένο να φιλάει με ανείπωτη χαρά τον παρουσιαστή ή τον έτερο καλεσμένο, έστω και fake, γιατί φιλήθηκαν για πρώτη φορά στα παρασκήνια… κρατήστε μια επιφύλαξη για το τι θα γίνει όταν σβήσουν τα φώτα. Όχι του στούντιο ή της κάμερας, αλλά αυτά που φωτίζουν την ψυχή και, σβήνοντας, αφήνουν να βγουν στην επιφάνεια αθέατες και, συνήθως, όχι και τόσο ανώτερες σκέψεις».


Πάει κάπου το μυαλό σας;;;;

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top