Η απόλυτη ανατροπή: «Σφήνα» η Τσαπανίδου σε mega και Ant1!

Δείτε την απίστευτη μάχη στα πρωινά προγράμματα

Η απόλυτη ανατροπή: «Σφήνα» η Τσαπανίδου σε mega και Ant1!

Οι ραγδαίες πολιτικές και οικονομικές εξελίξεις και η αγωνία του κόσμου – και δη των νέων - για το τι μέλλει γενέσθαι στην χώρα αποτυπώνονται πλήρως στα νούμερα των πρωινών εκπομπών της ζώνης 10:00-13:00, στην οποία σημειώθηκε η απόλυτη ανατροπή: Η Πόπη Τσαπανίδου «σφήνα» σε Σκορδο-λιαγκαίους και Ant1 στα νεανικά κοινά!

Πιο συγκεκριμένα, την Τρίτη 02/11/2011 οι εκπομπές της συγκεκριμένης ζώνης, όχι μόνο κονταροχτυπήθηκαν, αλλά είδαν την ενημερωτική εκπομπή του ΣΚΑΙ να μπαίνει ανάμεσά τους, στις ηλικίες 15-44. Τα νούμερα:

Σύνολο

Πρωινό mou: 25.8%

Πρωινό Ant1: 20.5%

Σκάι ΤΩΡΑ: 17.8%

Ηλικίες 15-44

Πρωινό mou: 24.5%

Σκάι ΤΩΡΑ: 23.2%

Πρωινό Ant1: 21.2%

Όπως μπορεί να διακρίνει κανείς, η διαφορά του διδύμου του mega από την Πόπη Τσαπανίδου στα νεανικά κοινά είναι μόλις μία μονάδα, κάτι που συμβαίνει εξαιρετικά σπάνια εως και ποτέ, εάν βεβαίως μιλάμε για την διαφορά ανάμεσα σε μια καθαρά ψυχαγωγική και μια καθαρά ενημερωτική εκπομπή.

Αξίζει να σημειωθεί, τέλος, ότι την ίδια ώρα, η ενημερωτική εκπομπή της ΝΕΤ Συμβαίνει ΤΩΡΑ, που παρουσίαζε παλιότερα η Πόπη Τσαπανίδου και τώρα παρουσιάζει η Μαρία Σαράφογλου και η οποία ξεκινά στις 10 και ολοκληρώνεται στις 12 σημείωσε 7.9% στο σύνολο και 2.5% στα νεανικά κοινά.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top