Mόνο στο star.gr: με άγριες διαθέσεις η Παπαρίζου στο «Dancing On Ice»

Τι δηλώνει για τον ρόλο της στην κριτική επιτροπή;

Mόνο στο star.gr: με άγριες διαθέσεις η Παπαρίζου στο «Dancing On Ice»

«Θα είμαι όσο πρέπει αυστηρή», δηλώνει η Έλενα Παπαρίζου για τον ρόλο της στην κριτική επιτροπή του «Dancing On Ice», προσθέτοντας πως ο μόνος βαθμός που δεν θα βάλει θα είναι το... ένα!

Η γνωστή τραγουδίστρια φωτογραφήθηκε λίγο πριν την πρεμιέρα του σόου, την Κυριακή που μας έρχεται, και μίλησε αποκλειστικά στην κάμερα του Star για τον νέο της ρόλο.

«Άμα το αξίζουνε θα βάλω καλούς βαθμούς. Νομίζω ότι όλοι θα δουλέψουνε πάρα πολύ για ένα πολύ καλό αποτέλεσμα», είπε, υπογραμμίζοντας πως θα είναι αυστηρή τόσο όσο πρέπει.

Επισημαίνοντας πως όλοι οι άνθρωποι είναι ταλέντα από την φύση τους, δεν έκρυψε ότι έχει δει μόνο τρία από τα ζευγάρια που θα διαγωνιστούν.

«Είναι ένα από τα σόου που δεν περίμενα να δω στην Ελλάδα και χαίρομαι πάρα πολύ που θα γίνει», είπε η τραγουδίστρια δικαιολογώντας την απόφασή της να πει «ναι» στην πρόταση που της έκανε ο ΑΝΤ1.

Παρόντες στην φωτογράφηση ήταν -φυσκά- και οι υπόλοιποι κριτές, ο Αλέξης Κωστάλας και ο Πέτρος Κωστόπουλος, με τον πρώτο να εύχεται οι διαγωνιζόμενοι να είναι τόσο καλοί, ώστε η επιτροπή να μην ξέρει τι βαθμό θα βάλει!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top