Τι είπε η Μενεγάκη στην πρεμιέρα της;

Με σπόντες για Λιάγκα-Σκορδά ξεκίνησαν οι Καραμεροχαριτάτοι!

Τι είπε η Μενεγάκη στην πρεμιέρα της;

09:59 ακριβώς εμφανίστηκαν στον αέρα τα σήματα έναρξης τόσο του «Καφέ με την Ελένη», όσο και του «10 με 1 μαζί».

Για την Ελένη ήταν αναμενόμενο, αφού κάθε χρόνο ξεκινάει ένα λεπτό πριν τις 10:00. Αυτό που δεν περιμέναμε ήταν το πόσο σοβαρή και ολίγον… μαγκωμένη ήταν στο ξεκίνημα της η Ελενίτσα, η οποία υποδέχτηκε το κοινό με τον ίδιο ακριβώς τρόπο όπως κάνει τα τελευταία πέντε χρόνια: μόνη!

Η Ελένη, καθισμένη στην πολυθρόνα της και φορώντας ένα ροζ - φούξια φόρεμα συνδυασμένο με άσπρη ζώνη και άσπρες – καφέ γόβες, υπενθύμισε στο κοινό ότι «είμαστε εδώ, για να αλλαηλοστηριζόμαστε, για να γελάμε» και άλλα παρόμοια, ενώ εξήγησε ότι δεν έγιναν μεγάλες αλλαγές φέτος στην εκπομπή λόγω κρίσης.

Μετά το πρώτο «καλημέρα», πέρασε κατευθείαν στο πάνελ της, το οποίο αποτελείται μόνο από άντρες και άρχισε να ασχολείται με ζητήματα επικαιρότητας και πολιτική!

Το νέο μέλος στο πάνελ της, Τάσος Τεργιάκης, έπεσε στα βαθιά, αφού έπρεπε να εξηγήσει στην Ελένη… τι εστί περαίωση!

Πρώτα θέματα της εκπομπής ήταν η ελεύθερη είσοδος στα μουσεία, η περαίωση και οι αλλαγές στα πανεπιστήμια!

Όσο ο δημοσιογράφος ανέλυε το θέμα της περαίωσης, η Ελένη δεν σχολίασε τίποτα, ενώ μετά την τρίλεπτη ενημέρωση πέρασε στον καναπέ και στα ζώδια.

Στον καναπέ βρισκόταν η Άση Μπήλιου, αλλά και η Χριστίνα Πολίτη. Και για να μην έχετε αγωνία… η Ασή το είπε: Πολύ καλή μέρα για ξεκινήματα. Αύριο θα σας πούμε, που θα δούμε τα νούμερα!

Στο… άλλο στρατόπεδο των Καραμεροχαριτάτων παρατηρήθηκε full δράση!!! Το ξεκίνημα ήταν ιδιαίτερα πρωτότυπο, αφού ως συνέχεια του τρέιλερ, που τελείωνε με την ατάκα «Προσγειωνόμαστε», οι δύο άντρες προσγειώθηκαν σε μια… πισίνα. Στην συνέχεια πέρασαν κατευθείαν στα γυρίσματα του τρέιλερ, όπως ακριβώς είχαν κάνει και πέρσι, ενώ μετά εμφανίστηκαν στο στούντιο.

Πριν μπουν όμως υπογράμμισαν ότι θα πορευτούν με… αγάπη, ενώ εξήγησαν πως δεν έχουν αντιπάλους, ούτε σκέφτονται ανταγωνιστικά.

Στην συνέχεια καλωσόρισαν τους νέους συνεργάτες τους, Ντόρα Κουτροκόη, Νανά Παλαιτσάκη, Βασίλη Δρυμούση, ενώ η… έκπληξη ήρθε από μια παλιά γνώριμη! Οι Καραμερο��αριτάτοι είπαν σε μια από τις κοπέλες της δημοσιογραφικής ομάδας, που ήταν και πέρσι στην εκπομπή, ότι πρέπει να παντρευτεί και να κάνει παιδιά, ενώ την ρώτησαν αν μπορεί να το κάνει δύο σε ένα, για να το «πουλήσουν στην εκπομπή». Τότε αυτή όλο νόημα είπε ότι και να γίνει κάτι τέτοιο «δεν ξέρω αν θα το δείξουμε, γιατί εμείς εδώ στην εκπομπή σκεφτόμαστε διαφορετικά από άλλες», αφήνοντας ξεκάθαρα υπονοούμενα για το νέο ζευγάρι του πρωινού Λιάγκα – Σκορδά.

Δείτε την έναρξη των εκπομπών από την «Πρωινή Μελέτη»...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top