Α. Βίσση:Τετάρτη τελείωσε το ριάλιτι, Πέμπτη το χαρακτήρισε... παρελθόν!

Τέτοια βιασύνη πια;

Α. Βίσση:Τετάρτη τελείωσε το ριάλιτι, Πέμπτη το χαρακτήρισε... παρελθόν!

Τετάρτη ολοκληρώθηκε το ριάλιτι με την ζωή της Αννας Βίσση, Πέμπτη την ρώτησαν γι’αυτό και το χαρακτήρισε… παρελθόν!

Μόλις μία μέρα μετά την προβολή του τελευταίου επεισοδίου του Οσο Εχω Φωνή, η τραγουδίστρια κλήθηκε να σχολιάσει το σόου που προκάλεσε ουκ ολίγες αντιδράσεις, αμφισβητήθηκε και συζητήθηκε όσο λίγα, ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που είπαν ότι η δημοφιλής ερμηνε��τρια δεν είχε κανέναν λόγο να κάνει κάτι τέτοιο.

«Το ριάλιτι δεν αφορά κανέναν πια και δεν θέλω να μιλήσω γι’αυτό. Είναι παρελθόν, τώρα είμαστε στην πρεμιέρα του Καρβέλα», δήλωσε χαρακτηριστικά η Αννα Βίσση όταν ρωτήθηκε για το θέμα. Σκεφτείτε δηλαδή ότι μόλις μία μέρα μετά το τέλος του, ούτε η ίδια η πρωταγωνίστρια δεν ήθελε να μιλήσει γι’αυτό.

Η τηλεοπτική κάμερα «συνέλαβε» την Άννα Βίσση, την στιγμή που μαζί με την Αγγελική Νικολούλη δεχόταν ερωτήσεις από τους δημοσιογράφους, αλλά ΚΑΙ από μια παλιά γνώριμή τους, την επίσης δημοσιογράφο Ναταλία Γερμανού, που ρώτησε την οικοδέσποινα της εκπομπής «φως στο τούνελ» ποιο είναι το πρόσωπο που θα ήθελε να βρει και δεν τα έχει καταφέρει ακόμη. «Εγώ είμαι σε μια διαρκή αναζήτηση», είπε διπλωματικά. Ωστόσο, η Αννα Βίσση ήταν πιο συγκεκριμένη και φυσικά πιο αποκαλυπτική. «Εγώ πρέπει να βρω τον άνδρα της ζωής μου. Οπωσδήποτε».

«Όλες αυτόν ψάχνουμε!» συμπλήρωσε η κα Νικολούλη.

Πάντως, αν και για το ριάλιτι ήταν άκρως φειδωλή, σε ό,τι αφορά τον Νίκο Καρβέλα, η Αννα Βίσση δεν έκρυψε απολύτως τίποτα. Δεν δίστασε να πει στους δημοσιογράφους, ότι μετά το πρώτο του βιβλίο, ο πρώην σύζυγός της βρίσκεται ήδη στο δεύτερο και έχει βγάλει και πολλές ποιητικές συλλογές…

Κι εμείς γιατί δεν τις έχουμε πάρει… χαμπάρι;


Δείτε το σχετικό βίντεο από το Πρωινό Ant1.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top