Ένας χρόνος star.gr

Τι δήλωσε η Μάρα Ζαχαρέα στο ΑLTER

Ένας χρόνος star.gr

Για τον ένα χρόνο λειτουργίας του δημοσιογραφικού portal star.gr, μίλησε η διευθύντρια του site Μάρα Ζαχαρέα στην εκπομπή του ALTER «Πολύ μπλα μπλα» και την Σταματίνα Τσιμτσιλή.

«Είναι μια συλλογική δουλειά, δεν οφείλεται μόνο σε μένα», είπε για την πετυχημένη πορεία του σάιτ και πρόσθεσε: «είμαστε μια ομάδα, ξεκινήσαμε πέρυσι την 1η Σεπτεμβρίου την προσπάθεια μας. Σε λίγες ημέρες ξεκινά και η διαδραστική επικοινωνία με τους χρήστες και ελπίζω να πάμε ακόμα καλύτερα. Είναι ενθαρρυντικό ότι στον ένα χρόνο ξεπεράσαμε τα εννέα εκατομμύρια επισκέψεις. Είμαστε το μόνο σάιτ που ανεβάζει σχεδόν σε κάθε θέμα και βίντεο. Ο κόσμος έχει αγκαλιάσει την προσπάθεια μας και αυτό μας δίνει κουράγιο για το μέλλον».

Η κ. Ζαχαρέα μίλησε για την ταχύτατη ανάπτυξη της διαδικτυακής ενημέρωσης. «Η τηλεόραση θα έχει πάντα το δικό της κομμάτι στην προτίμηση του κοινού, πιστεύω όμως ότι το διαδίκτυο θα επηρεάσει τον Τύπο. Πριν από 15 μέρες ο διευθυντής των NewYork Times ανακοίνωσε ότι σε ένα χρόνο, θα καταργήσει την έντυπη τους έκδοση και θα είναι μόνο στον ‘Ιντερνετ. Τα χρόνια που θα έρθουν θα το δούμε αυτό το φαινόμενο πολύ έντονα», είπε η γνωστή δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top