Στα Σύνορα: Η ιδιόχειρη διαθήκη της Γιαννούλας κάνει την εμφάνισή της

Όσα θα δούμε την Κυριακή 23 Ιουνίου στις 21:00

Σήμερα Κυριακή 23 Ιουνίου δείτε στις 21:00 στο Star το νέο επεισόδιο της κωμικής σειράς «Στα Σύνορα» με την Υρώ Μανέ και τον Κώστα Κόκλα στους πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Επεισόδιο 57

Όλοι συμφωνούν πως, ύστερα από το θάνατο της Γιαννούλας, η ιδανική αρχηγός για την επιχείρηση είναι η Ιωάννα. Εκείνη, όμως, αρνείται κατηγορηματικά να αναλάβει την αρχηγία. Αυτό προκαλεί προβλήματα στην οικογένεια, αλλά και στη σχέση της με τον Νικόλα. Η κυρά Δέσποινα τούς εμφανίζει μια ιδιόχειρη διαθήκη της Γιαννούλας. Η οικογένεια αναστατώνεται και η Ιωάννα προβληματίζεται πολύ. Ο Περικλής, αποφασισμένος να βρει τον προδότη που υπάρχει μέσα στην αστυνομία, καταφέρνει να γίνει μέλος στη συμμορία του Ιάσονα. Εκείνος, όμως, ανακαλύπτει ότι ο παππούς του φεύγοντας δεν του άφησε καθόλου χρήματα. Συναντάει τη Φανή, αλλά ο Στέλιος τους βρίσκει να φιλιούνται και γίνεται έξαλλος.

Στο μεταξύ, ο Μελέτης επιστρέφει, πληροφορείται τα νέα του χωριού και αντιδράει παράξενα. Ο Στέλιος, με τον Βαγγέλη και τον Αντώνη, κατηγορούν τον πατέρα Αριστείδη πως εκείνος επηρέασε τη Γιαννούλα στη σύνταξη της διαθήκης της. Ο Ηρακλής και ο Περικλής στήνουν ενέδρα στο δάσος για να πιάσουν τους λαθρέμπορους, αλλά βρίσκονται μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη.
***Στον ρόλο του Ιάσονα, ο Φώτης Κάραλης ***
 
Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς Στα Σύνορα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top