Γκάφα Πετρούτσου!

Άμα λείπεις από το ρεπορτάζ...

Γκάφα Πετρούτσου!

Γκάφα έκανε η «τηλεκριτικός» Μαρίνα Πετρούτσου, η οποία στην στήλη της στην «Ελευθεροτυπία» σχολίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα, οι οποίες όμως… δεν ήταν του Γ. Λιάγκα!

Ας πάρουμε όμως το πράγμα από την αρχή. Η Σεμίνα ��ιγενή με τον Γιώργο Λιάγκα βρίσκονται σε… εμπόλεμη κατάσταση τις τελευταίες μέρες, λόγω μια δήλωσης του παρουσιαστή του «Πρωινού mou». O Λιάγκας υπαινίχτηκε ότι η Σεμίνα χρησιμοποιεί ψευδώνυμο, προκειμένου να λέει πράγματα και να μην δέχεται μηνύσεις στο προσωπικό της site. Τα «πήρε» λοιπόν η κ. Διγενή και άρχισε να ανεβάζει κείμενα αναγνωστών με το όνομα… Γ. Λιάγκας. Δήλωσε μάλιστα ότι μέχρι να το πάρει πίσω αυτό που είπε ο Λιάγκας όλα τα κείμενα θα έχουν την υπογραφή του!

Ένα από αυτά τα κείμενα, τα οποία ήταν άκρως χλευαστικά για τον Λιάγκα, έπιασε στην… πένα της η κ. Πετρούτσου και του έδωσε και κατάλαβε!

Η ξεφτίλα που ένιωσε όταν ανακάλυψε πως πρόκειται για imitation Λιάγκα πρέπει να ήταν μεγάλη.

Πάντως, είναι πολύ λογικό για κάποιον να μην γνωρίζει μια τέτοια κόντρα και να την πατήσει, αλλά όχι όταν είναι… επαγγελματίας. Εκεί οφείλεις να έχεις μια κάποια ιδέα για το τι σχολιάζεις…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top