Γιώργος Λιανός: «Δέχθηκα τηλεφωνήματα από άλλα κανάλια»

Οι πρώτες δηλώσεις μετά την επιστροφή από τον Άγιο Δομίνικο

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιανός στο Breakfast@Star

Στην κάμερα του Breakfast@Star και τον Στέλιο Δρουμαλιά μίλησε ο Γιώργος Λιανός. Άρτι αφιχθείς από τον Άγιο Δομίνικο, ο παρουσιαστής του Survivor μίλησε για τη φετινή πορεία του ριάλιτι επιβίωσης, ενώ ξεκαθάρισε τις φήμες γύρω από το τηλεοπτικό του μέλλον. 

Γιώργος Λιανός: Φωτογραφίζει τη σύζυγό του

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος με την πορεία του Survivor. Ο τελικός θα γίνει κανονικά στην προγραμματισμένη ημερομηνία, απλώς φέτος θα είναι live το αγώνισμα. Τα νούμερα είναι μία πάνω και μία είναι κάτω» είπε αρχικά, ενώ διέψευσε τα σενάρια που τον θέλουν να αναλαμβάνει την παρουσίαση του Exathlon.

Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Λιανός έχει επικεντρωθεί στην παρουσίαση του Survivor

Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Λιανός έχει επικεντρωθεί στην παρουσίαση του Survivor

«Δεν θα μπορούσα να κάνω ταξιδιωτική εκπομπή στην παρούσα φάση, ο Γρηγόρης το κάνει εξαιρετικά. Με πήραν και με ρώτησαν ποιος θα μπορούσε να κάνει το My Man Can, τους πρότεινα τον Φάνη Λαμπρόπουλο, γιατί έχει αυτή την τρέλα», ανέφερε στη συνέχεια ο παρουσιαστής. 

Γιώργος Λιανός: Η κόρη του ευχήθηκε για τα γενέθλιά του!

«Έπεσαν κάποια τηλέφωνο με διερευνητικό ενδιαφέρον και με απόλυτο σεβασμό στην υπάρχουσα συνεργασία μου, για να μάθουν αν λήγει το συμβόλαιό μου κι αν θα με ενδιέφερε να συζητήσουμε. Το θέμα είναι να διατηρείς τα στοιχεία του χαρακτήρα σου, κάθε νέα πρόκληση είναι καλοδεχούμενη», παραδέχτηκε ο Γιώργος Λιανός.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top