MasterChef Τελικός: Ενθουσιασμένος ο guest chef με τα πιάτα των φιναλίστ

«Θα ήθελα να κερδίσουν και οι δύο», παραδέχτηκε ο Andoni Luis Aduriz

Στην τελευταία τους επίσκεψη στην κουζίνα του MasterChef, o Λευτέρης και η Χριστίνα κλήθηκαν να αντιγράψουν δύο πανέμορφα και πολύπλοκα πιάτα του θρυλικού Βάσκου chef, Andoni Luis Aduriz. 

MasterChef Τελικός: Μεγάλος νικητής ανακηρύχθηκε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος

Αρχικά ο βραβευμένος chef επισήμανε πως τα πιάτα τους θα περνούσαν άνετα το πάσο, ενώ έμεινε απόλυτα ευχαριστημένος και από τη γεύση τους. Στάθηκε μόνο σε κάποιες μικρές λεπτομέρειες, που αφορούσαν το τεχνικό κομμάτι. Στη συνέχεια μοίρασε συγχαρητήρια, τονίζοντας πόσο δύσκολο ήταν αυτό που κατάφεραν οι δύο φιναλίστ. Χαρακτηριστικό ήταν το σχόλιό του ότι μπόρεσαν μέσα σε τρεις ώρες να αντιγράψουν κάτι που ο ίδιος και η ομάδα του, τούς πήρε «6 μήνες να σκεφτούν και πολλές μέρες να τελειοποιήσουν».

«Σε γενικές γραμμές είναι απολύτως πετυχημένο, μιλάω ειλικρινά έχω μείνει άναυδος», είπε μετά τη δοκιμή των πιάτων του Λευτέρη.

MasterChef Λευτέρης: Οι πρώτες δηλώσεις του μεγάλου νικητή και η αφιέρωση

MasterChef: Τα πιάτα του Λευτέρη

MasterChef: Τα πιάτα του Λευτέρη

MasterChef: Τα πιάτα του Λευτέρη

Ενώ κατενθουσιάστηκε με την μπουράτα της Χριστίνας, την οποία χαρακτήρισε «τέλεια», παρομοιάζοντάς τη με αυτές που φτιάχνουν οι βάσκοι παππούδες. 

MasterChef: Η μπουράτα της Χριστίνας που ενθουσίασε τον Andoni Luis Aduriz

MasterChef: Η μπουράτα της Χριστίνας που ενθουσίασε τον Andoni Luis Aduriz

MasterChef: Το μιλφέιγ της Χριστίνας

MasterChef: Το μιλφέιγ της Χριστίνας

«Τα παιδιά στάθηκαν αντάξια και νομίζω ότι και τα ίδια μπορούν να ειναι περήφανα για τον εαυτό τους και για την προσπάθειά τους», υπογράμμισε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

Όταν έφτασε η ώρα να βαθμολογήσει, ο καταξιωμένος chef ήταν ιδιαίτερα προβληματισμένος. «Πραγματικά, μου είναι πάρα πολύ δύσκολο. Σε αυτό το σημείο που έχουμε φτάσει, πιστεύω ότι το ζητούμενο δεν είναι να έχεις τη σωστή κρίση, αλλά να έχεις τη λιγότερο λανθασμένη», παραδέχτηκε και συνέχισε «Ό,τι κι αν βάλω, θα το έχω βάλει με την καρδιά μου, θα ήθελα να κερδίσουν και οι δύο, το λέω με κάθε ειλικρίνεια».

MasterChef: Ο Andoni Luis Aduriz θέλει να δει και τους δύο φιναλίστ νικητές

MasterChef: Ο Andoni Luis Aduriz θέλει να δει και τους δύο φιναλίστ νικητές

Οι κριτές θα ανακοινώσουν live τον μεγάλο νικητή. Θα είναι ο Λευτέρης ή η Χριστίνα; 

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2024

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top