Μαύρη μέρα για την Ελένη Μενεγάκη

Μετά την «Αγριόγατα», την πέρασε και η Σαράφογλου!

Μαύρη μέρα για την Ελένη Μενεγάκη

Σκούρα τα πράγματα για την Ελένη Μενεγάκη, που βλέπει τις μετοχές της στην AGB να κατρακυλάνε μέρα με την μέρα. Μετά τα μονοψήφια στις ηλικίες 15 - 44, ο «Καφές» έκανε την Δευτέρα μονοψήφια και στο σύνολο, βλέποντας την πλάτη της «Κορίνας της Αγριόγατας» αλλά και της Μαρίας Σαράφογλου!

Η εβδομάδα δεν μπήκε με το δεξί για όλες τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, αφού τα ποσοστά τους δεν ήταν στα συνηθισμένα επίπεδα. Έφταιξαν οι εκλογές στην αυτοδιοίκηση, έφταιξε η θεματολογία τους, ουδείς γνωρίζει...

Την μεγαλύτερη φθορά την είχε η Ελένη Μενεγάκη, που έκανε στο σύνολο 9,7%, πίσω α��ό την «Κορίνα» του Star που είχε 12,8% και το «Συμβαίνει Τώρα» της ΝΕΤ με 11,6%. Τζάμπα τα δώρα και τα τηλεφωνήματα στους τηλεθεατές για «χρόνια πολλά» κτλ δηλαδή...

Πάλι καλά δηλαδή που ο «Καφές» έπιασε το 12,3% στα νεανικά κοινά και δεν της ήρθε κόλπος της παρουσιάστριας... Βέβαια, για ακόμα μία φορά βρέθηκε πίσω από την «Κορίνα» στις ηλικίες 15 - 44 όπου το Star έκανε 12,8%.

Την κατιούσα, όμως, έχουν πάρει και οι άλλες πρωινές εκπομπές, με τα υψηλά νούμερα να αποτελούν χαρούμενη ανάμνηση....

Πρώτο την Δευτέρα τερμάτισε το «Πρωινό Mou» με 19,8% στο σύνολο και 26,3% στα νεανικά κοινά, ενώ οι Καραμεροχαριτάτοι ακολούθησαν με 13,5% στο σύνολο και 10,9% στα νεανικά. Ναι, και το δίδυμο του ΑΝΤ1 είδε την πλάτη της Ελένης ως συνήθως, αλλά και της «Αγριόγατας» που φαίνεται ότι γρατσουνάει για τα καλά στην πρωινή ζώνη!

Να δεις που στο τέλος η Κορίνα θα γίνει και... «βασίλισσα της πρωινής ζώνης»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top