Αλλάζει μέρα μετάδοσης το Top Chef

Ίσως και κόντρα στον Μποτρίνι η Μπουλέ

Αλλάζει μέρα μετάδοσης το Top Chef

Αλλάζει ημέρα μετάδοσης το ριάλιτι μαγειρικής που παρουσιάζει η Νάντια Μπουλέ και αντί για Σάββατο θα μεταδίδεται Πέμπτη. Μόνο που κάθε δεύτερη Πέμπτη έχει και αγώνα, οπότε το Top Chef, μάλλον θα γίνει δεκαπενθήμερη εκπομπή.

Την είδηση της αλλαγής ημέρας μετάδοσης του Top Chef επιβεβαίωσε στο STAR η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία στο σχόλιο «τις Πέμπτες έχει συχνά αγώνα» απάντησε: «Δεν είναι τόσο συχνά. Αυτό αφορά οποιοδήποτε πρόγραμμα παίζει τις άλλες μέρες εκτός του αγώνα και αφορά και άλλα κανάλια που επίσης έχουν ποδοσφαιρικά προγράμματα».

Διευκρίνισε επίσης ότι δεν υπάρχει δυσαρέσκεια με το αποτέλεσμα του προγράμματος, τόνισε ωστόσο ότι ��δεν είμαστε ικανοποιημένοι με την απόδοση που εμφανίζει το Σάββατο και θεωρούμε ότι μια τέτοια κίνηση θα το αναδείξει πολύ καλύτερα».

Φήμες πάντως ήθελαν την εκπομπή να κόβεται οριστικά, αφού δεν κάνει νούμερα, αλλά ο ΑΝΤ1 έδωσε μία τελευταία ευκαιρία στη Νάντια για να …σκοράρει. Τώρα πόσο θα αντέξει με μία μετάδοση κάθε δεκαπέντε ημέρες, αυτό είναι άλλο θέμα.

Τώρα σε ότι αφορά την ώρα μετάδοσης η Κατερίνα Γκαγκάκη, αν και είπε ότι δεν το γνωρίζει την έριξε την βόμβα.

«Όχι. Όχι. Δεν το γνωρίζω ακόμα. Λογικά στις 21:00», είπε και στο μυαλό όλων ήρθε ο Μποτρίνι, που κάνει εκπομπή εκείνη την ώρα και χτυπάει ψηλά νούμερα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top