Απίστευτος καβγάς on air Πετρογιάννη - Λιάγκα: «Με είπες πρόβατο»

Με αφορμή τα επικριτικά σχόλια για τη Μαρίνα Σάττι

Ένα απίστευτο καβγά είχαν στον αέρα της εκπομπής του ΑΝΤ1 ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη, το πρωί της Τετάρτης.

Ο παρουσιαστής και η δημοσιογράφος διαφώνησαν έντονα για τη Μαρίνα Σάττι, τα αρνητικά σχόλια που ακούγονται μετά την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision 2024 και το κατά πόσο αυτά θεωρούνται μπούλινγκ για την τραγουδίστρια.

Όλα ξεκίνησαν, όταν στο Πρωινό του ΑΝΤ1 προβλήθηκε η φωτογραφία με μία τάπα που ανέβασε στα stories της στο Instagram η Μαρίνα Σάττι, ενώ στη συνέχεια διευκρινίστηκε ότι η εν λόγω ανάρτηση έγινε με αφορμή το νέο της τραγούδι.

«Διαφωνείς ότι η Μαρίνα Σάττι δέχεται κάποιου είδους μπούλινγκ τις τελευταίες ημέρες;» ήταν η ερώτηση της Φωτεινής Πετρογιάννη στον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν δέχεται κανενός είδους μπούλινγκ. Αυτό το λες εσύ» αποκρίθηκε ο παρουσιαστής.

«Δεν είναι όλα ίδια κριτική» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη, με τον Γιώργο Λιάγκα να της «επιτίθεται»:

«Κάποιες κυρίες σαν και σένα στην τηλεόραση, είσαι μία εξ αυτών, έχετε αλλοιώσει την έννοια του μπούλινγκ στην Ελλάδα. Με αποτέλεσμα – να τελειώσω όπως σε άφησα να τελειώσεις- οι άνθρωποι που υφίστανται πραγματικό μπούλινγκ να μην τολμούν να βγουν και να το πούνε. Γιατί εγώ έτσι και σου πω ‘Φωτεινή μου σήμερα δεν ήσουν καλή’, λες μετά ‘Α, ο Λιάγκας μού έκανε μπούλινγκ’. Φέρνω παράδειγμα».

«Δεν θέλω τέτοια παραδείγματα. Με έβαλες σε ένα σακί με μία κριτική που δεν αποδέχομαι» ανταπάντησε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Στη συνέχεια ο διάλογος συνεχίστηκε ως εξής:

Γιώργος Λιάγκας: Κάποιες γυναίκες με ιδιαίτερη υπερευαισθησία, στο όνομα του πολιτικού δικαιωματισμού, έχετε χάσει την έννοια του μπούλινγκ

Φωτεινή Πετρογιάννη: Κι εγώ θεωρώ ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν πολύ ελαστικά όρια. (…) Όταν πάνε 200 άνθρωποι και πουν στη Σάττι και της πούνε ψόφο και καρκίνο… Εγώ αναφέρομαι σε αυτούς που την βρίζουν όλες αυτές τις μέρες. Δεν είσαι μόνο εσύ, ο Τάσος, η Άρια που λένε τη γνώμη τους… Δε μπορείς να βγάζεις λανθασμένα συμπεράσματα.

Γιώργος Λιάγκας: Εσύ φταις σε αυτό γιατί είσαι ανάμεσα στους ανθρώπους που έχουν δώσει δύναμη στα social media. Εγώ τα απαξιώνω πλήρως. Θεωρώ ότι είναι σαν τα πρόβατα που πάνε μπεεε το ένα πίσω από το άλλο.

Φωτεινή Πετρογιάννη: Με είπες πρόβατο.

Γιώργος Λιάγκας: Δεν σε είπα πρόβατο. Είπα σαν τα πρόβατα στα social που πάνε το ένα πίσω από το άλλο. Μην κάνεις αυτό που κάνεις πάντα, που αλλάζεις αυτό που λέω. Είπα ότι είσαι από τους ανθρώπους που έχει δώσει δύναμη στα social. Πρόβατο δεν σε είπα ποτέ. Για μία ακόμα φορά παραποιείς τα λόγια μου για να κάνεις δική σου ατζέντα και να βγάλεις δικά σου συμπεράσματα. Τέλος σε αυτό! Δεν το ανέχομαι πια!

Φωτεινή Πετρογιάννη: Εγώ παραποιώ τα λόγια σου;

Γιώργος Λιάγκας: Βεβαίως. Δεν το ανέχομαι πια. Το κάνεις συνέχεια

Λίγα λεπτά αργότερα, ο Γιώργος Λιάγκας και η Φωτεινή Πετρογιάννη επανήλθαν… εμμέσως στην προηγούμενη διαφωνία τους, με αφορμή το ξέσπασμα του Γιώργου Τσαλίκη για τη Μαρίνα Σάττι.

«Αυτό είναι μπούλινγκ που λες, σε αυτό έχεις δίκιο. Εγώ νόμιζα για την αυστηρή κριτική ότι είναι μπούλινγκ» αποκρίθηκε ο Γιώργος Λιάγκας, με τη Φωτεινή Πετρογιάννη να επισημαίνει ότι σε αυτό αναφερόταν στην προηγούμενη τοποθέτησή της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top