Κώστας Τσουρός - Κωνσταντίνος Βασάλος: Έλυσαν on air την παρεξήγησή τους

Τι είπε για την αποχώρηση της Νόνης Δούνια από την εκπομπή του;

Το πρωί του Σαββάτου (9/3) ο Κώστας Τσουρός βρέθηκε στην παρέα του «Χαμογέλα και πάλι» και με αφορμή την παρουσία του στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, έλυσε την παρεξήγησή του με τον Κωνσταντίνο Βασάλο.

Κωνσταντίνος Βασάλος: «Όλοι ενοχλήθηκαν επειδή έχω άποψη»

Με το που «εισέβαλε» στο πλατό ο παρουσιαστής του Mega δέχτηκε μια ερώτηση από τον Νίκο Συρίγο… αν έχει νεύρα, με τον ίδιο να απαντά αρνητικά. 

«Δεν έχουμε τον Κωνσταντίνο Βασάλο εδώ», είπε η Σίσσυ Χρηστίδου καλώντας τον συνεργάτη της να λύσει τη διαφωνία του με τον καλεσμένο.

Νόνη Δούνια: Όσα είπε για την κόντρα Βασάλου - Τσουρού

«Δεν έχω νεύρα σήμερα, Κωνσταντίνε μην αγχώνεσαι. Σιγά την επίθεση που του έκανα. Έχει δικαίωμα να λέει την άποψή του. Καταρχάς δεν καταλάβατε τι είπα. Εγώ είπα ότι ενώ έχετε εδώ ωραία τον Κωνσταντίνο στην εκπομπή σας και δεν τα λέει, τα λέει στο Youtube. Δεν το είδα όλο να κάνω διατριβή. Όντως μετά είπα ότι είχα νεύρα και την πλήρωσε ο Βασάλος. Δεν κάνουμε και εγχείριση ανοιχτής καρδιάς» εξήγησε ο Κώστας Τσουρός.

«Το βίντεο που έκανα ήταν απλά για να εκφράσω τη γνώμη μου για πέντε τηλεοπτικά πρόσωπα, σαν τηλεθεατής. Δεν το δέχτηκες… Ο Πάνος Κατσαρίδης με έβριζε, με ποιο δικαίωμα μιλούσα εγώ. Είδατε ένα μικρό απόσπασμα. Νευρίασα και έστειλα μήνυμα στην Ευρυδίκη, είχαμε πολύ καιρό να μιλήσουμε» απάντησε ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Ο δημοσιογράφος ρωτήθηκε και για την αποχώρηση της Νόνης Δούνιας από το «Ακόμα δεν είδες τίποτα!»: «Η Νόνη Δούνια είναι μια γυναίκα που πρέπει να έχει τον απόλυτο σεβασμό. Έχει δημιουργήσει μέσα από τομείς της κοινωνίας και της πολιτικής, κάτι που το έχει πετύχει μόνη της. Είναι πολύ καθαρός άνθρωπος. Ξέρω ότι ήταν κοινώς αποδεκτή από τους συναδέλφους της στο Ευρωκοινοβούλιο. Πρέπει να είναι κάποιος καθηγητής πανεπιστημίου για να γίνει βουλευτής; Αν ήταν να είναι οι βουλευτές ελίτ, τότε να κάνουμε την ελίτ των Λόρδων. Καθίστε να ανακοινωθεί πρώτα η υποψηφιότητά της και θα δούμε πως θα πάνε τα πράγματα. Θα τη βρούμε τη λύση μας. Η ίδια το θέλει πολύ. Θα δημιουργηθεί μια αναστάτωση στην εκπομπή, αλλά προτιμώ να ακολουθήσω αυτό που θέλει εκείνη πολύ»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top