Ελένη Χατζίδου για Τέμπη: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, βαριά ημέρα»

«Ζητούν δικαίωση τα θύματα και όλοι όσοι έχουν μείνει πίσω»

Ένας χρόνος συμπληρώνεται σήμερα 28 Φεβρουαρίου 2024, από το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που πήρε μαζί του 57 ζωές, βυθίζοντας στο πένθος της οικογένειές τους αλλά και όλη την Ελλάδα. Ένα δυστύχημα που συγκλόνισε ολόκληρο τον πλανήτη.

Οι γονείς και συγγενείς των θυμάτων προσπαθούν να φέρουν στο «φως» την αλήθεια κάνοντας λόγο για συγκάλυψη και ευθύνες μέσα από λάθη χρόνων.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου κατά την έναρξη του Breakfast@Star σήμερα, αναφέρθηκαν στο δυστύχημα των Τεμπών, τονίζοντας πως δεν πρέπει ποτέ να ξεχαστεί αυτή η ημέρα.

«Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη ημέρα, βαριά ημέρα. Σήμερα συμπληρώνεται ένας χρόνος από την αδιανόητη τραγωδία στα Τέμπη, ερωτήσεις ψάχνουν απαντήσεις, τα θύματα ψάχνουν δικαίωση. Εμείς στη συνέχεια της εκπομπής θα δούμε κάποια πράγματα, θα συζητήσουμε το θέμα», είπε αρχικά η Ελένη Χατζίδου. 

«Θα πάμε παρακάτω, χωρίς να ξεχνάμε ποτέ και όσοι είμαστε σε εκπομπές αλλά και γενικότερα ως χώρα και ως άνθρωποι. Ζητούν δικαίωση τα θύματα και όλοι όσοι έχουν μείνει πίσω», πρόσθεσε ο Ετεοκλής Παύλου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top