Ελεονώρα Μελέτη σε Κωνσταντίνο Βασάλο: «Ελπίζω να μην σε έχω στεναχωρήσει»

Τι του απάντησε η παρουσιάστρια

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος μέσα από τη στήλη που έχει σε ένα κανάλι στο YouTube εξέφρασε τη στεναχώρια του προς την Ελεονώρα Μελέτη.

«Η Ελεονώρα με έχει στεναχωρήσει», παραδέχτηκε.

Απάντηση στα όσα είπε ο ίδιος για την εκείνη έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη στο Mega Καλημέρα. Η παρουσιάστρια είπε πιο συγκεκριμένα: «Γιατί βρε αγάπη μου σε στενοχώρησα; Ήταν δική σου η εκπομπή; Κάτι συζητούσαν που εγώ δε θα το έβλεπα. Δε θυμάμαι και τι ήταν αλλά δεν τα είχα βάλει με τον Κωνσταντίνο ο οποίος έχει και πολλή πλάκα και όντως είχαμε περάσει πολύ ωραία στο Πανόραμα. Να μην πω την άποψή μου για ένα προϊόν είτε είναι τηλεοπτικό, είτε youtub-ικό;».

Στη συνέχεια, η Ελεονώρα Μελέτη πρόσθεσε για την εποχή που συνυπήρξαν στο Survivor Πανόραμα. «Δεν ευθύνομαι εγώ, ευθύνεται ο εαυτός του που ήταν πολύ καλός. Μου είχε κάνει εντύπωση γιατί ήμουν από εκείνους που γνώριζε πρώτα τους παίκτες εκτός παραλίας. Και ο Κωνσταντίνος ήταν πάρα πολύ καλός. Όχι μόνο τηλεοπτικά, αλλά γενικά. Αν δεν τον συμπαθούσες στην παραλία, τον συμπαθούσες στη ζωή» ανέφερε.

«Θυμάμαι ότι δεν μου άρεσε το αντικείμενο που συζητούσαν. Ότι δεν ήταν τηλεοπτικό. Δεν θα έπρεπε να στενοχωρηθεί, και για τον Λάμπρο Κωνσταντάρα είχα πει» κατέληξε η Ελεονώρα Μελέτη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top