Καμπουρέλη για Γκουρούση: «Σκασίλα μου τι κάνει στην προσωπική του ζωή»

Η απάντηση στις πρόσφατες δηλώσεις του πρώην συζύγου της

Η Τέτα Καμπουρέλη παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου», στην οποία μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους με τον πρώην σύζυγό της. 

Γκουρούσης για Καμπουρέλη: «Με γεια της με χαρά της, δεν έχω να πω κάτι»

Η γνωστή αισθητικός σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Βασίλη Γκουρούση ότι είναι υπεύθυνη για τα ψευδή δημοσιεύματα που κυκλοφορούν για την προσωπική του ζωή, τόνισε: «Ο πρώην σύζυγός μου μπορεί να δηλώνει ό,τι θέλει, εγώ είμαι μια χαρά. Ο λόγος που αποφάσισα να πάρω διαζύγιο με τον Βασίλη Γκουρούση ήταν το τρίτο πρόσωπο στον γάμο μας».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Ποτέ δεν προσπάθησα να τον πλήξω, αν ήθελα να το κάνω θα το έκανα μέσω μιας συνέντευξης μου και όχι σε ένα έντυπο. Τώρα ο πρώην σύζυγός μου είτε έχει μια κοπέλα που είναι 29 ετών, είτε είναι 49 ετών, είτε συζεί, είτε όχι, είτε είναι παντρεμένος είτε δεν είναι, σκασίλα μου». .

Η Τέτα Καμπουρέλη με τον νέο της σύντροφο, Δημήτρη Χαλκιά στη γιορτή του γνωστού PR Manager, Νεκτάριου Σκαμνάκη - Φωτογραφία NDP Photo Ageny 

Η Τέτα Καμπουρέλη με τον νέο της σύντροφο και γνωστό δημοσιογράφο Δημήτρη Χαλκιά, στη γιορτή του γνωστού PR Manager, Νεκτάριου Σκαμνάκη - Φωτογραφία NDP Photo Agency 

Τέτα Καμπουρέλη: Οι πρώτες φωτογραφίες με τον δημοσιογράφο σύντροφό της

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στην εφημερίδα Espresso είχε αναφέρει για τη νέα της σχέση: «Δεν θα έμενα σε μια σχέση, αν δεν υπήρχαν αγάπη και σεβασμός. Είμαι ερωτευμένη και είναι ερωτευμένος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top