Τουμασάτου: H έκπληξη από την Πέγκυ Ζήνα και το φιλί με την Υρώ Λούπη

«Με ισοπεδώσατε, με πλαντάξατε», είπε η ηθοποιός

Μια συγκινητική έκπληξη περίμενε τη Μαριάννα Τουμασάτου στην εκπομπή «Secret Song», η οποία έκανε πρεμιέρα στον Alpha, χθες βράδυ. 

Τουμασάτου: Ήμουν 43 όταν γέννησα. Δεν αισθάνθηκα ποτέ ότι ήμουν μεγάλη

Η καλή φίλη της, Πέγκυ Ζήνα, εμφανίστηκε στη σκηνή και της τραγούδησε το «Hotel California», με τα δάκρυα να κυλούν στα μάτια της ηθοποιού. Πρόκειται για το αγαπημένο τραγούδι της Μαριάννας Τουμασάτου, από όταν ήταν ακόμα στο Λύκειο. 

Πέγκυ Ζήνα: «Η κόρη μου δεν πολυσυμφωνεί με τον τρόπο που ντύνομαι»

«Ευχαριστώ πολύ! Ήταν φανταστικό. Είναι ένα τραγούδι που αγαπάω από πολύ μικρή, από το λύκειο και έχω απαιτήσει, όταν θα “ταξιδεύω”, να το βάλουν», αποκάλυψε η Μαριάννα Τουμασάτου στην Ναταλία Γερμανού. «Με ισοπεδώσατε, με πλαντάξατε», πρόσθεσε.

Μαριάννα Τουμασάτου: Το φιλί με την Υρώ Λούπη

Στο δεύτερο κουπλέ, μια δεύτερη έκπληξη περίμενε τη Μαριάννα Τουμασάτου. Καθώς ήταν καθισμένη, την πλησίασε από την πίσω πλευρά η κουμπάρα της και καλή της φίλη, Υρώ Λούπη, με την οποία αντάλλαξαν ένα γλυκό φιλί στο στόμα. 

Oι δύο φίλες γνωρίζονται από το 1988 όταν φοιτούσαν στο πρώτο έτος της Δραματικής Σχολής. Την έκπληξη διοργάνωσαν η Υρώ Λούπη, μαζί με τον κολλητό φίλο και επίσης κουμπάρο της ηθοποιού, τον Πέτρο. 

Η Πέγκυ Ζήνα περιέγραψε και το παρασκήνιο της έκπληξης, όταν της ζητήθηκε να τραγουδήσει για τη Μαριάννα Τουμασάτου το «Hotel California». «Πού με χάνεις, πού με βρίσκεις... όλα τα προγράμματα μου τα άνοιγα με το Hotel California», είπε γελώντας και εξήγησε ότι γνωρίζει καλύτερα γαλλικά, παρά αγγλικά. «Είπα, για τη Μαριάννα θα το μάθω» κατέληξε η Πέγκυ Ζήνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top