Fame Story: «Όταν πέθανε ο αδελφός μου, εξαφανίστηκε ο πατέρας μου»

Η συζήτηση που είχε ο Δημήτρης με την Andrew

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από το Fame Story

Είναι δύο από τους σπουδαστές του Fame Story που έχουν έρθει πολύ κοντά, με τις κουβέντες μεταξύ τους να είναι πιο ουσιαστικές. 

Fame Story - Andrew: «Έχω τιμωρηθεί που έχω γεννηθεί γυναίκα»

Η Andrew κι ο Δημήτρης Κ. μίλησαν για το παρελθόν και τις οικογένειές τους. «Πιστεύω ότι oι δικοί σου έξω θα είναι πολύ περήφανοι για εσένα. Ειλικρινά το πιστεύω!», είπε ο Δημήτρης Κ. στην Andrew που του απάντησε: «Κι εσένα». 

Fame Story: Η Andrew ζητάει ένα απλό «μπράβο» από τη μητέρα της!

Fame Story: Η Andrew ζητάει ένα απλό «μπράβο» από τη μητέρα της!

«Δεν ξέρω αν οι δικοί μου είναι περήφανοι, θέλω να τους κάνω περήφανους, είναι στόχος ζωής να γυρίσει η μάνα μου και να μου πει "μπράβο"», είπε συγκινημένη στην κάμερα η παίκτρια. 

Fame Story: Η ανάθεση των νέων τραγουδιών για το ερχόμενο live!

Στη συνέχεια της κουβέντας ο Δημήτρης αναφέρθηκε στην οικογένειά του, τον «χαμό» του αδερφού του και το διαζύγιο των γονιών του. «Πιστεύω ότι ο μπαμπάς μου θα ντρεπόταν λίγο... Δεν είχαμε ποτέ καλές σχέσεις με τον πατέρα μου. Όταν έγινε όλο το σκηνικό που έφυγε ο αδερφός μου από τη ζωή, ο μπαμπάς μου εξαφανίστηκε από τη ζωή μας», αποκάλυψε ο επίδοξος τραγουδιστής, που τόνισε ότι θυμάται τα πάντα λες κι ήταν χθες. 

Fame Story: Ο Δημήτρης συγκινήθηκε πολύ μιλώντας για τη μητέρα του

Fame Story: Ο Δημήτρης συγκινήθηκε πολύ μιλώντας για τη μητέρα του

«Γενικά υπήρχε πολλή θλίψη, πολύς πόνος... γενικά δεν ήταν τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου. Έχω συγχωρήσει τους ανθρώπους που μου έχουν κάνει κακό», συμπλήρωσε ο Δημήτρης. «Δε θα υπάρξει στιγμή που θα μιλήσουμε στο τηλέφωνο με τη μαμά μου και δε θα μου ζητήσει συγγνώμη. Της το έχω χίλιες φορές ότι δεν έχω να της συγχωρέσω κάτι... Η μαμά μου είναι τα πάντα για μένα!», είπε με δάκρυα στα μάτια, τονίζοντας ότι του λείπει πολύ αφού μένει στην Ισπανία.

Η σχετική ανάρτηση για τον Δημήτρη στο official account του Fame Story στο Instagram

Δείτε όλα τα επεισόδια του Fame Story

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top