TractioN: Καλεσμένος του Κώστα Στεφανή ο Μιχάλης Σαράντης

Κάθε Κυριακή στις 13:00 στο Star

Καλεσμένος στο νέο επεισόδιο του TractioN είναι ο Μιχάλης Σαράντης, ένας από τους πιο ταλαντούχους ηθοποιούς της γενιάς του. Οδηγώντας το εξίσου πολυτάλαντο και εντυπωσιακό Kia XCeed ο Μιχάλης εκμυστηρεύεται στον Κώστα Στεφανή την αγάπη του για τα μηχανοκίνητα, αλλά και τις καινούργιες προτεραιότητές του, αφού πρόσφατα έγινε πατέρας.

Η Κia, μια αυτοκινητοβιομηχανία που έχει ως σημαία της την ευρωπαϊκή αισθητική και φινέτσα, κατορθώνει να προσφέρει στο αγοραστικό κοινό ένα αυτοκίνητο ξεχωριστό, ένα μοντέλο που συνδυάζει στοιχεία από τα SUV αλλά με μια έντονη, σπορτίφ προσωπικότητα. Το τελικό προϊόν της δημιουργικότητας της Kia είναι το ανανεωμένο XCeed, το οποίο οδηγεί στη... σκηνή του TractioN ο αγαπημένος Μιχάλης Σαράντης!

Καλεσμένος στο σημερινό επεισόδιο του TractioN ο Μιχάλης Σαράντης

Καλεσμένος στο σημερινό επεισόδιο του TractioN ο Μιχάλης Σαράντης
Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ NISSAN X-TRAIL: Tην ολοκαίνουργια εκδοχή του εξαιρετικά δημοφιλούς Nissan X-Trail παρουσιάζουν η Ινώ Στεφανή και ο Θωμάς Ευθυμίου. Οι δύο συνεργάτες του TractioN περιεργάζονται ενδελεχώς το τέταρτης γενιάς, δυναμικό και επιβλητικό SUV σε δρόμους με άσφαλτο και σε διαδρομές με χώμα. Το Nissan X-Trail ορμά πρόθυμο σε κάθε περιπέτεια, σε κάθε πρόκληση ενώ είναι και ένα από τα πιο pet-friendly αυτοκίνητα της παγκόσμιας αγοράς!

➢ HYUNDAI TUCSON: Ο Μάνος Στεφανής και ο Θανάσης Χούντρας εμβαθύνουν στη δύναμη της συνεργασίας, λαμβάνοντας ως αφορμή το πώς συνεργάζονται τα επιμέρους συστήματα ενός καταξιωμένου, σύγχρονου SUV, όπως το Hyundai Tucson, ιδιαίτερα στις υβριδικές εκδόσεις του. Το γεγονός ότι στη γκάμα του μοντέλου διατίθεται ποικιλία επιλογών (Full hybrid και Plug-in Hybrid, Mild Hybrid), το «Αυτοκίνητο της Χρονιάς 2022» για την Ελλάδα, προσφέρει κάθε είδους αφορμή για συζήτηση και φυσικά για οδήγηση.

➢ BUGATTI CHIRON: Στο βασίλειο των... θηρίων της αυτοκίνησης, διακεκριμένη θέση κατέχει η εξαιρετικά σπάνια, συλλεκτική, χειροποίητη και ασύλληπτα ισχυρή Bugatti Chiron. Πρόκειται για μία άσκηση στην υπερβολή και ταυτόχρονα στην υψηλή τέχνη της κατασκευής τετράτροχων οχημάτων. Η ακραία, πλην ακαταμάχητα γοητευτική Bugatti Chiron ωθείται στο χωροχρόνο από έναν 16κυλινδρο κινητήρα 8.000 κ. εκ. με απόδοση 1.500 ίππων. Και αυτό το εκπληκτικό όχημα έρχεται στο TractioN!

Στην παρουσίαση του ΤractioN o Κώστας και ο Μάνος Στεφανής

Στην παρουσίαση του ΤractioN o Κώστας και ο Μάνος Στεφανής

Παρουσίαση: Κώστας Στεφανής – Μάνος Στεφανής

Επιμέλεια – Αρχισυνταξία: Μάνος Στεφανής

Συντακτική Ομάδα: Βασίλης Τσακίρογλου, Θανάσης Χούντρας, Θωμάς Ευθυμίου, Ινώ Στεφανή

Σκηνοθεσία: Νίκος Κροντηράς – Διονύσης Τσιρώνης

Διεύθυνση Φωτογραφίας: Δημήτρης Κουκουβάνης

Μοντάζ: Διονύσης Τσιρώνης

Μουσική Επιμέλεια: Νίκος Φλίκας

Εταιρία Παραγωγής: Prostef

#tractiongr #StarChannelTV FB: https://www.facebook.com/traction.gr/ Insta: https://www.instagram.com/traction.gr/ Twitter: https://twitter.com/tractiongr

https://www.star.gr/tv/shows/traction/ https://www.star.gr/tv/press-room/

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top