Αλέξανδρος για Στέλλα: «Πλέον ενθουσιάζομαι όταν νιώθω τόσα πολλά!»

Ο παίκτης νιώθει μόνος στο MasterChef μετά την αποχώρηση της Στέλλας

Μόνος χωρίς τη Στέλλα του νιώθει ο Αλέξανδρος στο νέο επεισόδιο του MasterChef 2023. Ο παίκτης, δεν μπορεί να αντέξει την απουσία της συμπαίκτριας με την οποία είχε έρθει πιο κοντά στον μαγειρικό διαγωνισμό.

«Με παρασέρνει το συναίσθημα. Ξέρω ότι δένομαι πολύ εύκολα όταν βρω έναν άνθρωπο και ταιριάξω. Σήμερα δεν είμαι στα καλύτερά μου και έτσι θα πάει από εδώ και πέρα» είπε ο Αλέξανδρος και τόνισε ότι πλέον ενθουσιάζεται όταν νιώθει τόσα πολλά συναισθήματα για κάποιον γιατί παλαιότερα δεν μπορούσε!

masterchef

Δείτε όλα τα επεισόδια του MasterChef 2023

Η αποχώρηση της Στέλλας που «στοίχισε» στον Αλέξανδρο

Η Στέλλα Κατσέ ήταν μία από τις καλύτερες μαγείρισσες και πιο έντονες προσωπικότητες του MasterChef 2023 αλλά αποχώρησε από τον διαγωνισμό το βράδυ της Μ. Τρίτης (11/4), καθώς είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια. 

Μετά την αποχώρησή της βρέθηκε καλεσμένη στο «Breakfast@Star» και μίλησε και για το… ειδύλλιό της με τον Αλέξανδρο.

MasterChef 2023 - Στέλλα: «Περιμένω να βγει από το παιχνίδι ο Αλέξανδρος»

«Είχα έρθει πάρα πολύ κοντά. Από την αρχή δεθήκαμε, από την οντισιόν. Σαν χαρακτήρες είμαστε πολύ έντονοι και οι δύο. Φυσικά, περιμένω να βγει ο Αλέξανδρος και περιμένω να εξελιχθεί όλο, όπως το έχω φανταστεί. Να βγει πολύ όμορφα… Κατ’ αρχάς θέλω σίγουρα να βγει νικητής, γιατί το αξίζει. Και πίστευα πιο πολύ στον Αλέξανδρο απ’ ότι σε εμένα. Ήμουν πιο σίγουρη γι’ αυτόν παρά για τον εαυτό μου. Εγώ ήμουν πιο χαλαρά, αλλά επειδή ο Αλέξανδρος το θέλε, θέλω κι εγώ να κερδίσει. Τώρα, αν θα βγει ο Αλέξανδρος – που τον περιμένω πάρα πολύ – θα δούμε, θα το μάθετε, θα δείξει», είχε πει η Στέλλα.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top