Πρώτα γυρίσματα του Joker 2 - Έξω από το δικαστήριο της Νέας Υόρκης

Τη στιγμή που μέσα γινόταν η δίκη του Ντόναλντ Τραμπ

Δείτε βίντεο από τα γυρίσματα της ταινίας Joker: Folie à Deux /Βίντεο Ruplty

Όσοι έτυχε να βρίσκονται στην περιοχή του Lower Manhattan της Νέας Υόρκης το Σάββατο 25 Μαρτίου, εντόπισαν μια μικρή αναταραχή έξω από το δικαστήριο, καθώς αστυνομικοί συνόδευαν μια μυστηριώδη φιγούρα στα σκαλιά, παρουσία εκατοντάδων ανθρώπων, ορισμένοι από τους οποίους κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «Free Joker» και «Joker Marry Me»

Με 80s αισθητική το δικαστήριο της Νέας Υόρκης για τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας Joker

Με 80s αισθητική το δικαστήριο της Νέας Υόρκης για τα γυρίσματα της δεύτερης ταινίας Joker /Φωτογραφία AP Images/Bobby Caina Calvan

Επρόκειτο για το γύρισμα μιας σκηνής από την πολυαναμενόμενη ταινία του Τοντ Φίλιπς, Joker: Folie à Deux, με τη Lady Gaga. 

Joker 2: Η πρώτη φωτογραφία της Lady Gaga στον ρόλο της Χάρλεϊ Κουίν

Οι εικόνες -πρώτες φωτογραφίες από τον ρόλο της ως Χάρλεϊ Κουίν, στις οποίες εμφανίζεται με μακιγιάζ που θυμίζει κλόουν, φορώντας κόκκινο σατέν σακάκι και μίνι δερμάτινη φούστα, έκαναν από την πρώτη στιγμή τον γύρο του κόσμου. 

Το NBC News μετέδωσε ότι η παραγωγή είχε επιστρατεύσει περί τα 700 άτομα για το πλήθος και ότι είχαν επίσης προγραμματιστεί για τη συγκεκριμένη σκηνή εκρήξεις. Στις φωτογραφίες ο κόσμος φαίνεται να αποδοκιμάζει τη Χάρλεϊ Κουίν, η οποία δείχνει να βγαίνει συνοδεία αστυνομικών της Gotham από δικαστήριο. 

Joker: Ανακοινώθηκε επίσημα το sequel - Ο Joaquin Phoenix επιστρέφει

Το Folie A Deux -ο τίτλος παραπέμπει σε μία σπάνια διαταραχή, γνωστή κι ως δυαδική τρέλα- θα είναι μιούζικαλ και θα κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο του 2024.

Θυμίζουμε ότι το Joker του Τοντ Φίλιπς σάρωσε στο box office όταν κυκλοφόρησε το 2019 όπως και στα Όσκαρ την επόμενη χρονιά, λαμβάνοντας 11 υποψηφιότητες, κερδίζοντας τελικά τα Όσκαρ Α΄ Αντρικού Ρόλου για τον Χοακίν Φίνιξ και Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής

Η πρώτη ταινία Joker προβλήθηκε αποκλειστικά από το Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top