Κακοκαιρία «Barbara»: Οι ρεπόρτερς αν χρειαστεί βάζουν και αλυσίδες!

Ο Βαγγέλης Γκούμας από το Star σε ζωντανή σύνδεση του Alpha

Βαγγέλης Γκούμας
, τΔιακαναλική συνάντηση Star και Alpha στο μέτωπο της κακοκαιρίας «Βarbara», στις Αφίδνες / Βίντεο από Alpha

Σε δύσκολες συνθήκες καλούνται να καλύψουν τα γεγονότα οι δημοσιογράφοι με τα τηλεοπτικά συνεργεία κάτι που επιβεβαιώθηκε με την κακοκαιρία Barbara, ωστόσο δε λείπουν τα ευχάριστα στιγμιότυπα. Σε σύνδεση του Alpha με τις Αφίδνες, ο Νίκος Μάνεσης «εντόπισε» τον δημοσιογράφο του Star Βαγγέλη Γκούμα και ακολούθησε μία «διακαναλική συνάντηση» με θέμα το επίκαιρο ζήτημα των ημερών, που δεν είναι άλλο από την τοποθέτηση αλυσίδων!

Κακοκαιρία «Barbara»: Μέχρι πότε θα χιονίζει στην Αττική

Κατά τη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τα διόδια Αφιδνών, ο ρεπόρτερ του Alpha, Νίκος Μισίρης, κάλυπτε το θέμα της κακοκαιρίας «Barbara» με τις πρώτες χιονοπτώσεις να κάνουν ήδη δύσκολη την κίνηση στους δρόμους.

Την ώρα που ο ρεπόρτερ του Alpha προσπαθούσε να συνομιλήσει με διερχόμενους οδηγούς, οι οποίοι επιχειρούσαν να τοποθετήσουν τις αντιολισθητικές αλυσίδες στα οχήματά τους, ο Νίκος Μάνεσης είδε τον Βαγγέλη Γκούμα που κάλυπτε το ρεπορτάζ για το Star.

Βαγγέλη Γκούμα κακοκαιρία Barbara

«Εκεί δεξιά είναι ο κύριος Γκούμας, ο συνάδελφος από το Star; Ρώτησέ τον, ξέρει να βάζει αλυσίδες;»΄, είπε χαριτολογώντας ο Νίκος Μάνεσης στον Νίκο Μισίρη, με τον δημοσιογράφο του Star να μιλάει στην κάμερα της εκπομπής.

«Ξέρω να βάζω αλυσίδες, έκατσα όταν ήταν ακόμη καλός ο καιρός και έμαθα. Χιονοκουβέρτες μάλλον, όχι χιονοαλυσίδες», απάντησε ο Βαγγέλης Γκούμας, ο οποίος, εκτός από την τοποθέτηση αλυσίδων, ξέρει τα πάντα για το αυτοκίνητο,και γράφει στη στήλη του Star.gr «Αυτοκίνητο».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top