Τη Ζήνα Κουτσελίνη συνάντησαν οι κάμερες το βράδυ της Τετάρτης, με την παρουσιάστρια να σχολιάζει με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο το τηλεοπτικό τοπίο, ενώ απάντησε και για τη σημερινή της σχέση με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.
«Αλήθειες με τη Ζήνα»: Στην κορυφή και τον Ιανουάριο η εκπομπή του Star!
«Της έστειλα μήνυμα. Σας δίνω, λοιπόν, την είδηση ότι ως μητέρα νομίζω ότι έπρεπε να δώσω εκείνο το μήνυμα σε μια κοπέλα που έγινε μητέρα. Απάντησε ταχύτατα... Το μήνυμά μου έφτασε αμέσως και νομίζω ότι αν ο Θεός το επιτρέψει θα γίνει κι αυτή η συνάντηση, γιατί τότε τα πράγματα θα είναι σε μια ευθεία γραμμή», σχολίασε σε σχέση με το μήνυμα που έστειλε στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τη γέννηση του παιδιού της.
Κουτσελίνη: Ο λόγος που δεν κάλεσε τη Σπυροπούλου στo πάρτι της
Η οικοδέσποινα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα, αναφέρθηκε και στο τηλεοπτικό μέλλον του Νίκου Μουτσινά: «Νομίζω ότι δε θα μείνει εκτός τηλεοπτικής πιάτσας ο Νίκος Μουτσινάς. Κάτι θα κάνει», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.