Βαλαβάνη - Βασάλος: Έφτασαν μαζί στην Acun Media - Η κοινή φωτογραφία

Τι είπε η Ευρυδίκη στο κανάλι της στο YouTube για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Βαλαβάνη - Βασάλος: Έφτασαν μαζί στην Acun Media / Βίντεο από εκπομπή Super Κατερίνα

Για το Survivor All Star αναχώρησαν το πρωί της Τρίτης 3/1 ο Κωνσταντίνος Βασάλος και η Ευρυδίκη Βαλαβάνη.

Survivor All Star: Αναχώρησαν οι παίκτες για τον Άγιο Δομίνικο

Το ζευγάρι, που οι φήμες το θέλουν να έχει τραβήξει χωριστούς δρόμους εδώ και λίγο καιρό, έφτασε μαζί στην Acun Media και από εκεί μπήκαν στο πούλμαν μαζί με τους υπόλοιπους παίκτες για να αναχωρήσουν προς το αεροδρόμιο. Εκεί, μπήκαν χωριστά στο αεροδρόμιο και σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των τηλεοπτικών εκπομπών, όση ώρα περίμεναν να επιβιβαστούν δεν αντάλλαξαν ούτε λέξη. 

Η Ευρυδίκη ρωτήθηκε από ρεπόρτερ για τη σχέση της με τον Κωνσταντίνο και αν θα δούμε κάποια επανασύνδεση ανάμεσά τους και εκείνη χαμογέλασε και… αναφώνησε «Αχ Παναγία μου!», ενώ ο Κωνσταντίνος εκείνη τη στιγμή ήταν σε άλλη παρέα!

Ωστόσο, λίγες ώρες μετά την αναχώρησή τους, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναδημοσίευσε στον λογαριασμό της στο instagram μια φωτογραφία, στην οποία τη βλέπουμε να ποζάρει αγκαλιά με τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και ακόμη έναν καλό τους φίλο που βρέθηκε στο αεροδρόμιο για να τους αποχαιρετήσει.

Βαλαβάνη - Βασάλος: Έφτασαν μαζί στην Acun Media - Η κοινή φωτογραφία

Τι είπε η Ευρυδίκη στο κανάλι της στο YouTube για τον Κωνσταντίνο Βασάλο

Ένα βίντεο στο κανάλι της στο Youtube έκανε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, μέσα από το οποίο και αποχαιρέτησε το κοινό της.

Κωνσταντίνος Βασάλος: Η κοινή φωτογραφία με πρώην παίκτρια του GNTM

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αναφέρθηκε στον Κωνσταντίνο Βασάλο, λέγοντας: «Με ρωτάτε πολλοί για τον Κωνσταντίνο, αν θα είμαστε μαζί στην ίδια ομάδα. Μακάρι να είμαστε στην ίδια ομάδα γιατί δεν ξέρω τι θα κάνω… αλήθεια, πρέπει σε κάποιον να κλαίγομαι, να με ακούει, να βγάζω τα νεύρα μου. Ποιος άλλος; Ο Κωνσταντίνος. Όταν του λέω, ετοιμάσου, μου λέει να μην τολμήσω γιατί έκανε μια φορά τον ψυχολόγο στον Φίλιππο, και δεν θέλει να το ξανακάνει αλλά εγώ του εξηγώ πως αφού θέλει παιχνίδια επιβίωσης, θα το λουστεί», είπε και συνέχισε:

«Χάρηκα πολύ που θα είναι εκεί μαζί ο Μισθοφόρος, ο Πρίαμος, ο Κωνσταντίνος και ο Γκότσης».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top