Ο Νίκος Μουτσινάς αποκάλυψε ότι το Καλό Μεσημεράκι ρίχνει αυλαία!

«Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό»

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Νίκου Μουτσινά

Ιδιαίτερα αποκαλυπτικός ήταν ο Νίκος Μουτσινάς καλεσμένος στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά το πρωί της Τετάρτης.

Σκορδά σε Μουτσινά: «Θέλεις να έρθεις στην εκπομπή για το gossip κομμάτι;»

Ο παρουσιαστής του Καλό Μεσημεράκι, ξεκαθάρισε όσα ακούγονται τόσο καιρό για το μέλλον της εκπομπής του στον ΣΚΑΪ, εκφράζοντας την επιθυμία του να τη σταματήσει.

Ο Νίκος Μουτσινάς γνωρίζεται πολλά χρόνια με τη Φαίη Σκορδά

Ο Νίκος Μουτσινάς γνωρίζεται πολλά χρόνια με τη Φαίη Σκορδά

«Δεν έχω σκεφτεί τι θα ήθελα να κάνω του χρόνου. Η ανάγκη μου είναι να σταματήσω το καθημερινό, είμαι εντάξει, είμαι υπεργεμάτος από την καθημερινή έκθεση, τώρα θέλω λίγο να μαζευτώ», είπε αρχικά.

«Παιδιά, είστε χαζά;» - Ο εκνευρισμός του Νίκου Μουτσινά με δημοσιογράφους

«Με τον κορωνοϊό έφυγε πολλή ενέργεια εδώ στην εκπομπή. Μαζί με τους συνεργάτες μου δώσαμε πολλή εκείνη την περίοδο. Είχα στο μυαλό μου ότι ο κόσμος είναι σπίτι, έχει ανάγκη από αυτό, εμείς βγαίναμε, πηγαίναμε στη δουλειά, ο κόσμος ήθελε να του δώσουμε ενέργεια κι εμείς όμως δεν ξέραμε από που να την αντλήσουμε, γιατί ζούσαμε κι εμείς αυτή την κατάσταση ενεργειακά», συμπλήρωσε ο παρουσιαστής. 

Η καθημερινή εκπομπή έχει κουράσει τον Νίκο Μουτσινά

Η καθημερινή εκπομπή έχει κουράσει τον Νίκο Μουτσινά

«Πιστεύω ότι αυτήν τη στιγμή μπορεί να κλείσει αυτός ο κύκλος. Νομίζω ότι το κάθε μέρα κάποια στιγμή κουράζει και τον κόσμο. Αυτή η κατάσταση είναι σαν τις σχέσεις. Η συγκατοίκηση κάποια στιγμή σου γυρίζει το μάτι, τα μικρά ελαττώματα γίνονται μεγάλα, αυτά που έβλεπα χαριτωμένα μετά σε νευριάζουν. Για να μη συμβεί λοιπόν αυτό, θα ήθελα σιγά σιγά αυτή η σχέση να ανανεωθεί, να πάρει ο καθένας τον χρόνο του κι ο κόσμος από εμένα κι εγώ από εκείνους», συμπλήρωσε ο Νίκος Μουτσινάς. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top