Πρωταγωνίστρια του Μαύρου Ρόδου δηλώνει ερωτευμένη με τον Κώστα Νικούλι

«Σκέφτομαι να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εποχή Mega Καλημέρα

Η ηθοποιός που υποδύεται τη «Νατάσα» στο Μαύρο Ρόδο του Mega, αναφέρθηκε στον ρόλο της αλλά και στη σχέση της με τον επίσης ηθοποιό, Κώστα Νικούλι

Η Κατερίνα Μαούτσου υποδύεται στο Μαύρο Ρόδο τη «Σκυλού»

Η Κατερίνα Μαούτσου υποδύεται στο Μαύρο Ρόδο τη «Σκυλού»

O λόγος για την Κατερίνα Μαούτσου που μίλησε στην εκπομπή Mega Καλημέρα για τον ρόλο της στη σειρά. «Με πήρε τηλέφωνο ο Κώστας Αναγνωστόπουλος και μου είπε να πάω για κάστινγκ. Αγαπηθήκαμε με την πρώτη ματιά. Ο κόσμος αγαπάει πολύ τη σειρά, με ρωτάνε τι θα γίνει μετά. Χάρηκα πάρα πολύ με τον ρόλο μου, έχω κόλλημα με τον κόσμο του σκυλάδικου και της επαρχίας.

Κώστας Νικούλι: Τρυφερά φιλιά με τη σύντροφό του ο «Πετρής» από τον Σασμό

Κώστας Νικούλι: Με τη σύντροφό μου γνωριστήκαμε σε μια παράσταση

Λατρεύω τη Φωτεινή και το πώς κάνει τον ρόλο της Ελισάβετ, σπάνια μου συμβαίνει να βλέπω μια κοπέλα σε ρόλο και να λέω «ουάου». Ο μπαμπάς μου ήταν κολλημένος με το θέατρο και κόλλησα κι εγώ από πάρα πολύ μικρή. Είμαι ερωτευμένη, ο έρωτας παίζει τον βασικότερο ρόλο στην ζωή μου», δήλωσε αρχικά.

«Σκέφτομαι να δημιουργήσω τη δική μου οικογένεια, να αγαπιέμαι, να αγαπώ και να είμαι πιο κοντά στη φύση. Ο σύντροφός μου, Κώστας Νικούλι με ξεκόλλησε σε σχέση με την τηλεόραση, τη φοβόμουν πολύ», ανέφερε για τον σύντροφό της. 

Κατερίνα Μαούτσου & Κώστας Νικούλι είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν!

Κατερίνα Μαούτσου & Κώστας Νικούλι είναι τρελά ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν! /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Στις ελεύθερες μου ώρες διδάσκω γερμανικά, αγαπώ τους μαθητές μου», ενώ για τους ψυχαναγκασμούς της η Κατερίνα Μαούτσου παραδέχθηκε ότι: «Μπορεί να φύγω από το σπίτι και να μου κολλήσει ότι άφησα ανοιχτό τον φούρνο ή τον θερμοσίφωνα». 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top